Tarih: 14.01.2021 12:50

Sönmez’den Manşet’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Başkan Sönmez’e, Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Soner Kaplan eşlik etti. Sahil Gazetesi’ni devralarak, bünyesinde yeni bir yapılanmaya giden Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sönmez, gazetemiz ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu ile gazetemizde görevli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

PANDEMİ ESNAFI YORDU

Sohbet havasında geçen ziyarette koronavirüs salgınının dünya ve ülke genelinde ekonomik sıkıntılar yarattığını dile getiren Başkan Sönmez, yaşanan sıkıntıdan Gazipaşa esnafının da nasibini aldığını söyledi. Esnafların ekonomik olarak sıkıntı içinde olduğuna dikkat çeken Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, “İnsanlık olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte esnaflarımız sıkıntılar yaşadı. Pandemi esnaflarımızı gerçekten yordu. İnşallah bu salgın bir an önce son bulur ve her konuda rahatlarız” dedi.

 

Başkan Sönmez, Soner Kaplan’ın ziyaretinden memnun olan gazete ortakları Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ile Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Soner Kaplan’a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —