Okullarda İstiklal Marşı coşkusu

EĞİTİM 12.01.2021 12:59:37 0
Okullarda İstiklal Marşı coşkusu

GAZİPAŞA’DAKİ tüm okullarda dün bayrak töreni yapıldı ve aylar sonra İstiklal Marşı coşkuyla okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda okullarda bayrak töreni düzenlenerek, İstiklal Marşı okundu. Koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilince Pazartesi sabahları ve Cuma akşamları okullarda İstiklal Marşı bir süredir okunmuyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarda bayrak töreni düzenlenmesi ve İstiklal Marşı okunması yönünde karar aldı.  Bunun üzerine 81 ilde dün saat 10.00'da yöneticiler ve görevli personelin de katılımıyla tüm okullarda eş zamanlı olarak bayrak töreni düzenlendi.

 

Bu kapsamda Gazipaşa’daki tüm okullarda dün İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Ortaokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Şube Müdürleri Mustafa Gül ve Muhsin Bozdağ,  öğretmenler ve okul personelinin katılımıyla bayrak töreni düzenlendi. Okul yöneticileri ve öğretmenler, saat 10.00'da İstiklal Marşı'nı okudu, Türk bayrağı göndere çekildi.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZ OLSUN İSTERDİK”

Gazipaşa İlçe Milli eğitim Müdürü Kocagöz,  81 ilde olduğu gibi Gazipaşa’da da eş zamanlı olarak İstiklal Marşı'nı okuduklarını söyledi. En yakın zamanda çocuklarla beraber İstiklal Marşı'nı okumak istediklerini belirten Müdür Kocagöz, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Bizde Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldık. İstiklal Marşımızı coşkuyla okuduk. Gönül isterdi ki öğrencilerimizde bizimle beraber olsun. İlerleyen günlerde okullarımızın bahçelerinde öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşımızı coşkuyla okuyacağımıza inanıyorum” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27