DEVA’DAN BİLGİÇ SÜRPRİZİ

SİYASET 8.01.2021 14:16:12 0
DEVA’DAN BİLGİÇ SÜRPRİZİ

DEVA Partisi Gazipaşa’da teşkilatlanma çalışmalarına başlıyor. Gazipaşa’ya gelen İl Başkanı Akıcı, Av. Bilgiç’in de yer alacağı üç kişilik kurucu heyetin netleşmesinin ardından, teşkilatlanmaya hız vereceklerini söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Antalya İl Başkanı Av. Süleyman Akıcı, Gazipaşa’ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi.  DEVA Partisi İl Başkanı Akıcı, Antalya Barosu Gazipaşa Temsilcisi Av. Deniz Bilgiç ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. İl Başkanı Akıcı’nın ziyaretinin ardından gözler, DEVA Partisi’nin Gazipaşa’daki yapılanmasına çevrildi. Gazipaşa’da oluşturulacak 3 kişilik kurucu kadronun ardından teşkilat yapılanmasına hız verilecek.  Gazipaşa ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akıcı, il genelindeki teşkilatlanma çalışmalarından bahsetti. Gazipaşa’nın da arasında olduğu 6 ilçede henüz yapılanmanın oluşmadığını söyleyen Akıcı,  “1 Eylül’de atandıktan sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız verdik. Antalya merkezde öncelikli il yönetimimizi oluşturduk. Her ilçede belli noktalarda çalışmaya başladık. Gazipaşa’da biraz geri kaldık. Bu biraz bizden biraz da uzak olmasından kaynaklı. Dolayısıyla 19 ilçenin 13’ünde çalışmalarımız yüzde 99 bitti.  Kalan 6 ilçemizden birisi de Gazipaşa. Burada da baya bir yol alacağız” dedi.

 

“YARIN OLUŞUMU KURARIZ”

İnternetten de başvuru aldıklarını aktaran Akıcı, “Bize internetten çok yoğun başvuru oldu. Antalya çapında yaklaşık bin 600 başvuru yapıldı. Bunun bin küsuru merkezden diğeri ilçelerden. İlçeleri sınıflandırdık, Gazipaşa’da 18 başvuru var. Bu başvuruların hepsi teşkilatta yer almak istiyorum, şeklinde olmuyor. Kimi iyi dileklerini iletmiş, kimi parti kuruluyor hayırlı olsun demiş, kimi ise derdini söylüyor. En büyük insan kaynağını buradan yakaladık. Dolayısıyla bazı yerlerde çok hızlı ilerledik, bazı yerlerde yavaş kaldık. Biz birini bulduktan sonra en ufak bir sıkıntı olmadan hemen yarın oluşumu kurarız” diye konuştu.

 

KURUCU HEYET OLUŞTURULACAK

Gazipaşa’da 3 kişiden oluşan kurucu heyet kuracaklarını belirten DEVA Partisi İl Başkanı Akıcı, “Gazipaşa’da 2 ya da 3 kişiden oluşan kurucu heyet oluşturacağız. Deniz ağabey de bu heyetin içinde yer alacak. Dolayısıyla arzu ederse Başkan Deniz ağabey de olabilir, olmazsa başka bir arkadaşımız da olabilir. Mart ortası gibi il kongremizi yapmayı düşünüyoruz. Şubat sonunda da ilçe kongremizi bitirmek istiyoruz. Burada bir yol alabilirsek Şubat sonuna kadar ilçe kongremizi yapıp, teşkilatımızı oluşturmak istiyoruz. Bu işe tüm mesaimizi emeğimizi verdik” dedi.

 

“GAZİPAŞA’DA YARDIMCI OLACAĞIM”

Antalya Barosu Gazipaşa Temsilcisi Av. Deniz Bilgiç, “Av. Süleyman Akıcı beyle meslektaşız. Geçmişte kendisi baro yönetim kurulu üyeliği yaptı bende Gazipaşa temsilcisiyim. Fiilen görev alır mıyız bilmiyorum ama kendisine Gazipaşa’da yardımcı olacağım. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.