SAHİL BİZİMDİR

GÜNDEM 7.01.2021 10:46:51 0
SAHİL BİZİMDİR

GAZİPAŞA’DA dün yayın hayatına başlayan ve kendisini Sahil Gazetesi’nin devamı niteliğinde gösteren Havadis Gazetesi hakkında açıklama yapan Öztürk, “Sahil Gazetesi’nin Havadis’le, Havadis’in de Sahil Gazetesi ile hiçbir alakası yoktur. Gazipaşa Sahil ismini kullanıp, kendilerine ticari yarar sağlayıp bizim ticari hayatımızı olumsuz yönde etkilemeye çalışanlara karşı hakkımızı hukuki yollardan arayacağız” dedi.

 

Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk, Gazipaşa’da dün yayın hayatına başlayan ve kendisini Sahil Gazetesi’nin devamı niteliğinde gösteren Havadis Gazetesi hakkında açıklama yaptı. Gazetenin, Sahil Gazetesi ile hiçbir alakasının olmadığına vurgu yapan Öztürk, Sahil Gazetesi’nin isim hakkını ve Sahil Gazetesi’nin gazipasasahil.com adlı haber sitesini isim hakkını satın aldıklarına dikkat çekti. Havadis Gazetesi’ni çıkaranların, söz konusu gazeteyi kamuoyuna Sahil Gazetesi’nin devamıymış gibi lanse ettiklerine dikkat çeken Öztürk, “Sahil Gazetesi’nin Havadis’le, Havadis’in de Sahil Gazetesi ile hiçbir alakası yoktur” dedi.

 

DEVİR ANLAŞMASI 18 ARALIK’TA YAPILDI

Havadis Gazetesi’ni çıkaranların hem sosyal medya hesaplarında hem de çıkardıkları gazetenin ilk sayısında Gazipaşa kamuoyunu yanılttıklarını dile getiren Öztürk, “Sahil Gazetesi’nin devri için kasım ayında görüşmelere başladık. 18 Aralık 2020 tarihinde Sahil Gazetesi’nin isim hakkı bedeli ödenerek devir anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşma gereğiü, Gazipaşa Sahil Gazetesi’nin 31 Aralık 2020 tarihinde yayın hayatına son verilerek, Basın İlan Kurumu’ndan (BİK) alınan resmi ilan hakkı sona erdi. Ancak, Havadis Gazetesi’ni çıkaranlar, gazetenin çıkacağını sosyal medya hesaplarından duyurarak, Havadis’in; Gazipaşa Sahil’in devamıymış gibi Gazipaşa kamuoyuna lanse ettiler. Aynı husus, yayın hayatına dün başlayan gazetenin ilk sayısında da yer aldı” dedi.

 

“GAZİPAŞA SAHİL DE GAZİPAŞA MANŞET DE BİZİMDİR”

“Devraldığımız Gazipaşa Sahil Gazetesi’nin, Havadis Gazetesi ile hiçbir alakası yoktur” diyerek sözlerine devam eden Selçuk Öztürk, “Gazipaşa Sahil de Gazipaşa Manşet de bizimdir. İsim hakkını ve haber sitesini satın aldığımız Gazipaşa Sahil’in ismini kimse kendisine ticari yarar sağlamak için kullanamaz. Gazipaşa Sahil ismi, Gazipaşa Manşet gibi Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu’na aittir. Gazipaşa Sahil’i, Havadis’le bir gösterip kamuoyunu yanıltan, Gazipaşa Sahil ismini kullanıp, kendilerine ticari yarar sağlayıp bizim ticari hayatımızı olumsuz yönde etkilemeye çalışanlara karşı hakkımızı hukuki yollardan arayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman her yerde, dimdik olduğumuz gibi bu konuda da dimdik ayakta duracağız. Okurlarımıza ve Gazipaşa kamuoyuna şunu bir kez daha belirtmek isterim. Sahil Gazetesi’nin Havadis’le, Havadis’in de Sahil Gazetesi ile hiçbir alakası yoktur” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27