Tarih: 06.01.2021 13:58

Muhtarlardan hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

 

GAZİPAŞA’DA, Sahil Gazetesi’nin isim hakkını devralarak Gazipaşa’da resmi ilan alan tek gazete olan Manşet Gazetesi’ne mahalle muhtarları tarafından hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

 

Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, dernek üyesi Kayhalar Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Kücükballı ile Sahil Gazetesi’nin isim hakkını devralarak Gazipaşa’da resmi ilan alan tek gazete olan Manşet Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aman ve beraberindeki muhtarlar, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette, gazetemiz ortaklarından Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu’na hayırlı olsun dileğini ileten muhtarlar, gazetemize yayın hayatında başarı dilediler.

 

ÖZTÜRK’TEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Gazetemize yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Öztürk, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanımız ve Sarıağaç Mahalle Muhtarımız Ahmet Aman ile Kayhalar Mahalle Muhtarımız Mehmet Sertgöz ve Güneyköy Mahalle Muhtarımız Yahya Kücükballı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —