Tarih: 25.12.2020 01:29

Korona can aldı

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA koronavirüs yine can aldı.  Gazipaşa Belediyesi’nden emekli zabıta memuru Fahrettin Yıldız(58) kovid nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Aslen Şahinler Köyü’nden olan Pazarcı Mahallesi’nde yaşayan Gazipaşa Belediyesi’nden emekli Fahrettin Yıldız’a geçtiğimiz günlerde Kovid-19 teşhisi konuldu. Evinde izole olan Yıldız, rahatsızlanarak önce Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne daha sonra ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.  Tedaviye alınan Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Fahrettin Yıldız, Şahinler Köyü’nde alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında dün toprağa verildi.

 

YILMAZ, YILDIZ’IN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yıldız’ın ölümünün ardından taziye mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz mesajda, “Bir süredir tedavi gören emekli çalışma arkadaşımız, Fahrettin Yıldız’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —