Kılıçdaroğlu’na Gazipaşa’yı anlattı

GÜNCEL 25.12.2020 01:28:55 0
Kılıçdaroğlu’na Gazipaşa’yı anlattı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi belediye başkanlarını dinledi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un da katıldığı toplantı video konferans yöntemiyle yapıldı. Toplantıya katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, belediye başkanlarına özellikle AB hibelerinden nasıl yararlanacakları konusunda bilgiler aktardı. Seyit Torun’un konuşmasının ardından tüm belediye başkanlarına söz verildi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, toplantıda 2020 yılı çalışmalarını anlatırken yeni yılda hayata geçirilecek projelerini paylaştı. Pandemi ve ekonomik sorunlar gibi nedenleri bahane etmediklerini ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Yılmaz, “Biz hizmet etmeye ve partimizin bayrağını en yükseğe çıkarmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

 

Bununla birlikte toplantıda yerel yönetimlerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve bu sorunların aşılmasına yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. Toplantı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkürü ve önerileri ile tamamlandı.