Tarih: 16.12.2020 11:24

Yılbaşı hediyesi Fizyosun’dan

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA eylül ayında hizmete giren, Fizyoterapist Aslı Akgül ve Fizyoterapist İlkan Bayıroğlu tarafından işletilen Fizyosun Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi, sosyal medya takipçilerine yılbaşı hediyesi veriyor. İnstagram uygulamasında yer alan fizyo.sun hesabı üzerinden yapılan çekilişle takipçilerine sürpriz hediyeler veren Fizyoterapist Aslı Akgül ve Fizyoterapist İlkan Bayıroğlu, çekilişlerin yılsonuna kadar devam edeceğini dile getirdi.

 

Gazipaşa halkını sosyal medyada yaptıkları çekilişle katılmaya davet eden Fizyoterapist Aslı Akgül, 2020’nin sonuna gelirken Fizyosun’da Aralık ayında her hafta bir çekilişimiz olacak. 2020’ye veda çekilişi adıyla yaptığımız çekilişlerde takipçilerimize sürpriz yılbaşı hediyeleri veriyoruz. Gazipaşa halkını sosyal medya hesabımızı takip edip, çekilişlere katılmalarını davet ediyoruz” dedi.

 

Çekilişlerin yılsonuna kadar devam edeceğini söyleyen Fizyoterapist İlkan Bayıroğlu ise, vatandaşların çekilişlere ilgi gösterdiğini belirterek, “Her hafta bir takipçimize farklı bir hediye vermeye devam ediyoruz. Sizde çekilişlere katılmak ve yeni duyurularımızdan haberdar olmak isterseniz fizyo.sun adlı sayfamızı takip edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —