Tarih: 07.12.2020 11:58

Yasak sessizliği

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kurallara uyulduğu gözlendi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda cuma günü saat 21.00'den, pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlamasına Gazipaşa’da vatandaşların büyük bir bölümünün uyduğu görüldü. Kısıtlama süresince, Gazipaşa’nın en işlek cadde ve sokakları sessizliğe büründü. Cumhuriyet Meydanı, bankalar caddesi başta olmak üzere, ilçede araç ve insan yoğunluğu azaldı. İlçede kısıtlamadan muaf tutulanlar dışında kimsenin evlerinden zorunlu olmadıkça çıkmadığı gözlendi. İlçe halkı, evlerinin yakınlarında bulunan ekmek fırınları ve marketlere giderek alışveriş yaptı.

 

ÜRETİM DEVAM ETTİ

 

Gazipaşa’da polis ve jandarma, cadde ve sokaklarda kısıtlamaya ilişkin denetimler yaptı. Polis ve jandarma ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetim yaparak vatandaşların kurallara uyup uymadığını kontrol etti. Ekipler, dışarıda olan araçları ve vatandaşları durdurularak izinlerinin olup olmadığını kontrol etti. Öte yandan çiftçiler ve üreticiler, kısıtlama süresince ülke ekonomisine katkı sağlamak için üretime devam etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —