Sevgi Manav gönülleri fethetti

GÜNCEL 26.08.2020 12:47:15 0
Sevgi Manav gönülleri fethetti

GAZİPAŞA’DA faaliyet gösteren Sevgi Manav, sattığı tüm ürünleri şehit ailelerine ve gazilere ücretsiz veriyor. İş yeri sahibi Yunus Karakaya, iş yerinde başlattığı kampanyayla şehit yakınlarının ve gazilerin yalnız olmadığını göstermek istediğini dile getirdi.

 

Gazi Mahallesi Fahri Leylek Caddesi üzerinde, Sevgi Manav isimli iş yerini işleten Yunus Karakaya, gönülleri fetheden bir farkındalığa imza attı. İş yerinden ürün alan şehit aileleri ve gazi ile gazi ailelerinden ücret almayan Karakaya, vatandaşların ve esnaf arkadaşlarının takdirini topladı. Şehit aileleri ve gazi ile gazi ailelerini iş yerine davet eden Karakaya, ailelerin hiç çekinmeden istediği ürünü ücretsiz alabileceğini dile getirdi. “Vatan uğruna canını veren şehitlerin ailelerine ve vatan savunmasında gazi olan vatandaşlarla ailelerine vefa borcumuz var” diyen Sevgi Manav iş yeri sahibi Yunus Karakaya, “İş yerimizde bulunan bütün ürünler, şehit aileleri ve gazi ile gazi ailelerine tamamen ücretsizdir. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile iş yerimize gelip alışveriş yapabilirler. Bundan gurur duyarım” dedi.

 

“VEFA BORCUMUZ VAR”

İş yerinde başlattığı kampanyayla şehit yakınlarının ve gazilerin yalnız olmadığını göstermek istediğini dile getiren Karakaya, “Vatan uğruna canını veren şehitlerimizin aileleri ve gazi ile gazi ailelerimiz bizim için çok değerli. Şehit ve gazilere vefa borcumuz var. Bu nedenle kendimce bir şeyler yapma ihtiyacı duydum ve iş yerimde sattığım ürünleri, şehit ailelerine ve gazilere ücret almadan vermeye karar verdim. Dediğim gibi, ailelerimiz gönül rahatlığı ile iş yerimize gelip alışveriş yapabilirler. Bu beni çok mutlu eder” diye konuştu.

 

Öte yandan Sevgi Manav isimli iş yeri, Gazi Mahallesi Fahri Leylek Caddesi üzerinde bulunan özel eğitim kurumu karşısında hizmet veriyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27