Tarih: 24.08.2020 11:45

'CHP seçime hazır'

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, iktidarın iç ve dış politikada yaptıklarının seçim hamlesi olduğuna dikkat çekerek, “Biz, Gazipaşa’da her zaman seçime hazırız. Bugüne kadar, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, AK Parti hükümetinin iç ve dış politikada ortaya koyduğu girişimlerin seçim hamlesi olduğunu dile getirdi. 2019’da birçok ilde kaybedilen belediye başkanlıklarının ardından yerli otomobil çıkışı yapan hükümetin, son günlerde doğal gaz hamlesi yaparak, seçim startı verdiğini dile getiren Güven, aynı şekilde Ayasofya kararının da olası bir eken seçim çalışması olduğunu söyledi. Hükümetin hem içerde hem de dışarıda yaptığı çalışmaların altından seçim kararı çıkabileceğini söyleyen Güven 'biz hazırız' mesajı verdi. AK Parti’nin, seçim hazırlıklarına yerli otomobil hamlesi ile başladığını söyleyen Güven, “Bunu dış politikada yaşanan gelişmeler, Ayasofya kararı ve doğal gaz açıklaması takip etti. Bunlar AKP’nin seçim hamleleridir” dedi.

 

“YARIN SEÇİM OLACAK GİBİ ÇALIŞTIK”

2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara’da kazanılan belediye seçimlerinin AK Parti’de yıkım yarattığını dile getiren Güven, “Ülkemizin durumu ortada. Son yıllarda sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. 2020 yılında ülkemizi de etkileyen koronavirüsü nedeniyle ülke ekonomisi büyük darbe yedi. Hükümetin yanlış politikaları nedeniyle dibe vuran ekonomimiz, tamamen bozuldu. Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde, büyükşehirlerde büyük darbe alan AKP, erken seçim sevdasına düştü. İktidarın iç ve dış politikada yaptıkları, olası erken seçimin hamleleridir. Biz, Gazipaşa’da her zaman seçime hazırız. Bugüne kadar, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan böyle de aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ

CHP’nin TBMM Grup yönetiminde de yer alan Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Aydın ile görüşmesinde olası bir erken seçim konusunda hazırlıklı olunması için talimatlar verdiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aydın ile görüşmesinde;

1- Halkla ilişkilerinizde samimiyet görüyorum ve çalışmalarınızı yakından izliyorum. Bu şekilde samimiyetle çalışmaya devam edin. Daima halkın içinde olun, sahayı asla ihmal etmeyin.

 

2- Her an seçim olacakmış gibi çalışın. Gerçi seçim atmosferi yok bugün için, fakat iktidarın hem iç, hem dış politikada yaptıklarının hepsi seçim hamlesi. Sizlerden ricam şu… Halkla sürekli iç içe olun. Herkesin yanına gidin, derdini dinleyin. Özellikle de CHP’ye oy vermeyenleri daha fazla ziyaret edin. Ziyaret edin ki, oy veren tabanımızı genişletelim.

 

3- Seçim konusunu çok fazla düşünmeyin, ama her an seçim yapılacakmış gibi de hazır olun” dediği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —