Gökkurt Yemekçilik Patron Sensin’de

GÜNCEL 24.08.2020 11:43:18 0
Gökkurt Yemekçilik Patron Sensin’de

GAZİPAŞA’DA faaliyet gösteren ilçenin ilk yerli yemek şirketi olan Gökkurt Yemekçilik, eylül ayında Show Türk ekranlarında yayınlanacak Patron Sensin programında yer alacak.

Türkiye’nin dört bir yanını karış karış gezen Patron Sensin programı, sektöründe en başarılı şirketleri ekranlara getirmeye devam ediyor. Gazipaşa’nın başarılı iş insanı Gökkurt Yemekçilik Sahibi Ali Gökkurt, Çilek Medya Grup'un hazırlayıp sunduğu, Türkiye’de, şehirlerin genel görselleri ile doğal, tarihi ve kültürel yapısını tanıtırken bilgilendiren, aynı zamanda sokak röportajları ile de güldüren Patron Sensin programına konuk olacak. Gazipaşa’da yapılan çekimlerde, program sunucusu Cengiz Öztürk’ün sorularını yanıtlayan Gökkurk Yemekçilik sahibi Ali Gökkurt, sektördeki konumunu, Başarılarını ve gelecek için hayallerini Show Türk ekranlarında yayınlanacak Patron Sensin programında anlatacak.

 

Gazipaşa’da keyifli bir çekim yaptıklarını söyleyen Gökturk Yemekçilik sahibi Ali Gökkurt, “Sektöründe en başarılı şirketleri ekranlara getiren Patron Sensin programına eylül ayında konuk olacağız. Programda Gazipaşa’yı ve yemek sektörünü ele alacağız. Programın yayın tarihi ve saati ilerleyen günlerde belli olacak. Allah’ın izniyle eylülde yayındayız” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27