KURBAN SATICILARINA PANDEMİ UYARISI

Kurban satış yerleri için yapılan kura çekimi öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, kurban satıcılarından pandemi kurallarına uymalarını istedi.

GÜNCEL 21.07.2020 11:42:32 0
KURBAN SATICILARINA PANDEMİ UYARISI

GAZİPAŞA Belediyesi tarafından Koru Mahallesi Fidanlık mevkiinde kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi.  31 Temmuz- 3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi, kurban satış alanını tek noktada topladı.  Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl Koru Mahallesi Fidanlık mevkiinde kurulacak olan kurban satış yerleri için Belediye Kültür Merkezi’nde kura çekimi gerçekleştirildi.  Pandemi nedeniyle bu yıl torbadan numaralar kurban satıcılarının önünde zabıta tarafından çekildi. Kurban satışı için belirlenen toplam 126 yerden 52 tanesi kura ile sahiplerine teslim edildi. 120 alandan her biri için 200 TL ücret belirlendi.

 

PANDEMİ UYARISI

 

Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada kurban satıcılarından pandemi kurallarına uymalarını istedi. Kurban satış yerinde sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına dikkat edilmesini isteyen Başkan Yardımcısı Kalaycı, “Pandemi sürecindeyiz. Herkesten azami dikkat göstermesini bekliyoruz. Maske, temas ve mesafe kurallarına mutlaka uyacağız. Kurbanlıklarımızı temiz tutacağız, bulunduğumuz yeri temiz tutacağız. Bizlerde bunların sağlanması için sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE DÜZENLENDİ

 

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Uysal ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazar yerinin en iyi şekilde düzenlediğini söyledi. Esnafı ve vatandaşları mağdur etmeden koronavirüs tedbirleri kapsamında alım satım yapma imkanı sağladıklarını kaydeden Müdür Uysal,  kura çekimine katılamayanların Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvuru yaparak yer temini yapabileceklerini ifade etti.