Tarih: 20.07.2020 12:15

GURUR GÜNÜMÜZ

Facebook Twitter Linked-in

20 TEMMUZ 2015’te kurulan ve 1 Nisan 2019 tarihinde Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından devralınan Gazipaşa Manşet Gazetesi 5 yaşında. Kurulduğu günden bu yana doğru haber ilkesinin dışına çıkmayan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Basın Milletin Müşterek Sesidir' sözünü kendisine ilke edinen Manşet Gazetesi, 5’inci kuruluş yıldönümünü gazete personeli ve ailelerinin katılımıyla düzenlediği yemekte kutladı. 18 Temmuz Cumartesi akşamı 3 Maymun Kafe’de düzenlenen yemek programına gazete bünyesinde emek veren gazeteciler ve aileleri katıldı. Büyük bir aile yemeği ortamını andıran yemek organizasyonunda keyifli anlar yaşandı. Yemeğin ardından 5’inci kuruluş yıldönümüne özel hazırlanan pasta, gazete personeli tarafından kesildi.

 

“ÇİZGİMİZİ BOZMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yemekte konuşan ve yemeğe katılan herkese teşekkür eden Manşet Gazetesi ortaklarından Selçuk Öztürk, “İlkeli, objektif habercilik ve yayın anlayışıyla toplumun takdiri ve saygısını kazanmış Gazipaşa Manşet Gazetesi’nin 5’inci kuruluş yıldönümünü kutladık. Geride bıraktığımız yıllarda, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Basın Milletin Müşterek Sesidir' sözünü kendisine ilke edinen gazetemiz, bu sözünün anlamını ve önemini tepeden tırnağa kavramış ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmüştür. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Gazipaşa kamuoyunun nabzını tutan gazetemiz, çizgisini bozmadan kamuoyu yararına çalışmaya devam edecektir” dedi.

 

“TARAFSIZ, İLKELİ VE DOĞRU HABER ANLAYIŞIYLA HALKIMIZIN SESİ OLDUK”

 

Gazipaşa Manşet Gazetesi’nin ilçe halkının sesi olduğunu ifade eden Geylani Topaloğlu ise, “Kurulduğu günden bu yana; doğru ve güvenilir habercilik ilkesiyle Gazipaşa halkının sesi olan Manşet Gazetesi tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla geçmişte olduğu gibi yarın da Gazipaşa halkına hizmet vermeye devam edecek. Gazipaşa’nın acısını, sevincini, mutluluğunu, gururunu ilçe halkına duyuran, kamuoyunun sıkıntıları yerel ve ulusal mercilere ileten gazetemiz, kamuoyu yararına çalışıp, bu doğrulta çıkar gözetmeksizin faaliyetlerini sürdürecektir” değerlendirmesinde bulundu.

 

KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE ÖZEL PASTA KESİLDİ

 

Büyük bir aile yemeği ortamını andıran yemek organizasyonunun ardından, personel ve aileleri keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gazipaşa Manşet Gazetesinin 5’inci kuruluş yıldönümü için özel hazırlatılan pasta gazete çalışanları tarafından kesildi. Keyifli anların yaşandığı yemekte, ailelerin tebriklerini kabul eden Topaloğlu ve Öztürk, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —