GAZİPAŞA İÇİN BİRLİK MESAJI

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatını ziyaret eden İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, 'Gazipaşa için bir araya gelelim' mesajı verdiler.

SİYASET 14.07.2020 12:06:33 0
GAZİPAŞA İÇİN BİRLİK MESAJI

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’a iade-i ziyarette bulundu.  Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe kongresine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Doğan’a teşekkür etti. Ziyarette, Gazipaşa için yapılabilecek tüm çalışmalarda omuz omuza hareket edilmesi gerektiği mesajları verildi.

 

“İLÇE BAŞKANLARI OLARAK BİR ARAYA GELELİM”

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Mevcut siyasi partiler elbette bir tüzüğe bağlı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisini yönetmek için çalışmalar yapacaktır. Ama yerelde yapıcı olmamız gerekiyor. Proje üretme, yapılacak işler, sıkıntılar konusunda her zaman elimden geleni yapmaya hazırım. Gerekirse Ankara’ya kadar gitmeye hazırım. Gazipaşa’mızı ortak paydada birleştirerek hizmet vermek isteriz. Tüm siyasi parti başkanları bir gün bir yerde buluşup ilçeye hizmette, yapıcılıkta, konuların değerlendirilmesi konusunda sohbet edelim” dedi.

 

“AMACIMIZ GAZİPAŞA İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK”

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz da; “Bizi ve yönetimimizi herkes tanıyor. Siyaseten de kimseye önyargılı değiliz. Amacımız Gazipaşa için bir şeyler yapabilmek. Doğrusu siyaset yaparken bile ülke siyasetinden önce yerel siyaseti düşünüyorum. Gazipaşa’mızı hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor. Bunun için öncelikle güven ve huzur ortamını oluşturmamız gerekiyor. Birlik beraberlik içinde siyasi parti gözetmeksizin, ortak payda da buluşarak beraber hizmet vermemiz gerekiyor” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27