VATANDAŞIN YOL ÇİLESİ

Gazipaşa’nın Kararlar Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Yüksel, evine giden yolun bozuk olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini belirterek, yetkililerden yardım istedi.

GÜNCEL 13.07.2020 12:11:40 0
VATANDAŞIN YOL ÇİLESİ

GAZİPAŞA’NIN kırsal mahallelerinde vatandaşların çektiği yol sıkıntıları devam ediyor. Gazipaşa’nın Kararlar Mahallesi’ne bağlı Yapıcanlı mevkiinde ikamet eden Mustafa Yüksel isimli vatandaş, evine giden yolun bozuk olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini belirterek, yetkililerden yardım istedi. Hayvacılıkla geçimini sağladığını dile getiren Yüksel, evine giden yolun bozuk ve dik olmasından dolayı hayvanlarına için getirdiği saman ve yemleri sırtında taşıyarak evine ulaştırdığını iddia etti. Yılın her mevsiminde zorluklar yaşadığını ifade eden Yüksel, yetkililerden yolunun yapılmasını talep etti. Kendisinin oyalandığını iddia eden Yüksel, haber merkezimize ulaşarak sesinin duyurulmasını istedi.  

 

“ENGELLİ ANNE VE BABAM VAR”

 

Yaşlı anne ve babasının engelli olduğunu söyleyen ve bir yere gidecekleri zaman anne ve babasını arabaya kadar sırtında taşıdığını iddia eden Mustafa Yüksel, “Yapıcanlı mevkiinde ikamet ediyorum. Hayvancılıkla uğraşıyorum. Yol sıkıntımız var. Sıkıntımız hala sürüyor. Evimize vasıta çıkmadığı için yemi ve samanı sırtımızda taşıyoruz. Sıkıntımızı defalarca muhtarımıza ve Gazipaşa Belediyesi’ne bildirdik. Yapılacağı söylendi ama bir türlü yapılmadı. Siyasi görüşümüz farklı olduğu için mi yapılmıyor bilmiyorum ama yolumuzda sıkıntılar var. Yemi ve samanı aracımızla taşımayı isteriz ama sırtımızda taşıyoruz. Evde yaşlı ve mağdur raporlu annem ve babam da yaşıyor. Araba çıkmadığı için annem ve babamı sırtımızda yola indiriyoruz. Biz yaşadığımız sıkıntıların çözümünü bekliyoruz. Defalarca istekte bulunduk ama bir türlü yapılmadı” şeklide konuştu.