KARALAR’DA BETON YOL ÇALIŞMASI

Karalar Mahallesi’nde hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların ulaşım konusunda yaşadıkları mağduriyetleri sona erdirmek için beton yol çalışması yaptı.

GÜNCEL 6.07.2020 11:34:16 0
KARALAR’DA BETON YOL ÇALIŞMASI

GAZİPAŞA Belediyesi, yolu olmadığı için evlerinden çıkmakta zorluk çeken hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların sorununu çözmek için çalışma başlattı. Gazipaşa Belediyesi, Karalar Mahallesi Yapıcalı mevkiinde hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların kullandığı yolu betonla kapladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yola betonla kaplayarak kullanışlı hale getirdi.

 

YAPICALI’DA BETON YOL ÇALIŞMASI

 

Hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların her türlü sıkıntısında yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Gazipaşa’mızda bulunan hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıları çözmek için Karalar Mahallesi Yapıcalı mevkiinde beton yol kaplama çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

MENFEZLER KONULDU

 

Öte yandan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, Çığlık yayla yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı. Yaylaya giden vatandaşların daha rahat bir şekilde seyahat edebilmeleri için çalışan belediye ekipleri, çalışmalarda sona geldi.  Belediye ekipleri, Üçkonak ve Çimenbağ mahallelerin de kutu menfez çalışması yaptı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Çığlık yayla yolundaki bakım onarım çalışmalarında sona yaklaşmış bulunmaktayız. Üçkonak ve Çimenbağ mahallelerimizde kutu menfez çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.