EMNİYET ÖNCÜ OLDU HAYALİNE KAVUŞTU

Gazipaşa’da küçük yaşlarda yüksekten düşme nedeniyle yürüme yetisini kaybeden Ramazan Kaplan, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde hayırsever bir vatandaş tarafından alınan tekerlekli sandalyesine kavuştu.

GÜNCEL 3.07.2020 14:18:34 0
EMNİYET ÖNCÜ OLDU HAYALİNE KAVUŞTU

GAZİPAŞA’DA küçük yaşlarda yüksekten düştüğü öğrenilen ve 30 yılı aşkın bir süredir yürüyemeyen 38 yaşındaki Ramazan Kaplan, hayalini kurduğu tekerlekli sandalyesine kavuştu. Koronavirüsü salgını öncesine kadar İhsan Oğuz İş Merkezi’nde bulunan lavaboların bekçiliğini yapan Kaplan, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde hayırsever bir vatandaş tarafından alınan tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. İsmi açıklanmayan hayırsever tarafından alınan tekerlikli sandalye, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık, Gazipaşa Halkın Huzur ve Güvenliğini Sağlama Koruma Güçlendirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Mülazimağaoğlu ve esnaf Soner Kaplan tarafından Ramazan Kaplan’a verildi.

 

“ALLAH RAZI OLSUN”

 

Tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için büyük mutluluk duyan Ramazan Kaplan, “Çocukken yaylada yüksekten düştüğüm için yürüme yetimi kaybettim. 30 yılı aşkın bir süredir yürüyemiyorum. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde hayırsever bir vatandaşımız tarafından bana tekerlekli sandalye alındı. Bugün (dün) tekerlekli sandalyeme kavuştum. Tekerlekli sandalyeyi alan hayırseverden, bu işe öncü olan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve esnaflarımıza sonsuz teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.