ELEKTRİK HATLARI YERALTINA İNİYOR

Pazarcı Mahallesi’nde elektrik hatları yeraltına alınıyor. Muhtar Tuncel, çalışma kapsamında sokak lambası olmayan bölgelere lamba takılacağını söyledi.

GÜNCEL 2.07.2020 13:40:28 0
ELEKTRİK HATLARI YERALTINA İNİYOR

GAZİPAŞA’NIN Pazarcı Mahallesi’nde elektrik hatlarının yeraltına alınması için çalışmalar sürüyor. Ekipler,  Balkan Caddesi’ni Uğur Mumcu Caddesi’ne bağlayan ara sokaklarda elektrik hatlarını yer altına alıyor. Gazipaşa’nın prestij mahallesi olarak bilinen Pazarcı’da, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla elektrik hatları yeraltına alınıyor. Gazipaşa TEDAŞ ekipleri, bölgede birkaç gündür hatların yer altına alınması için çalışıyor.  Çalışma kapsamında sokak lambaları yenilenecek. Yer altına alınan kısımdan elektrik alan abonelerin bağlantı kabloları değiştirilecek.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

 

Pazarcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Tuncel, “Balkan Caddesini Uğur Mumcu Caddesine bağlayan ara sokaklarda elektrik hatları yer altına alınıyor. Gazipaşa TEDAŞ ekipleri, tarafından yapılan kazı çalışmasında elektrik hatları yer altına alınma işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlandı. Çalışma kapsamında sokak lambası olmayan bölgelere sokak lambası takılıyor. Elektrik hatlarının yer altına alınmasında bizlere yardımcı olan TEDAŞ Müdürü Buğra Farsak ve Şef Hüseyin Oğuz ile tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.