BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET ATAĞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Gazipaşa kırsalında çalışmalarına devam ediyor. Kaş ve Barcın Yaylası yolunda yol bakım çalışması yapan belediye ekipleri, Çobanlar, Beyrebucak ve Çığlık mahallelerinde mezarlıkla

GÜNCEL 23.06.2020 12:39:59 0
BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET ATAĞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa’da çalışmalarına devam ediyor. Kaş Yaylası yolunda yol bakım çalışması yapan belediye ekipleri, Çobanlar, Beyrebucak ve Çığlık mahallelerinde mezarlıklara bakım yapıyor. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tan, “Büyükşehir ve Gazipaşa belediyelerinin koordinesinde; Gazipaşa’nın yoğunluklu 7 farklı yerleşim yerinin kullanmış olduğu Kaş Yaylası grup yolu yapım, onarım, revizyon ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Bunun yanında Barcın Yaylası’nın yollarında da bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır” dedi.

 

MEZARLIK EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

 

Çobanlar, Beyrebucak ve Çığlık mahallelerinde Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma yapıldığına dikkat çeken Tan, “Antalya Büyükşehir Belediyemize bağlı mezarlık ekiplerimiz Çobanlar, Beyrebucak ve Çığlık mahallelerinde mezarlık temizlik çalışmaları yürütüyor. Çobanlar’da geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların sonucunda, mezarlıklar yabani ot ve çalılardan kurtarıldı. Beyrebucak ve Çığlık mahallelerinin mezarlıklarında çalışmalar devam ediyor. Bu dönem her bir vatandaşın hayatına, her bir ilçenin sorununa dokunulacak; Antalya planlı, kurallı ve kimlikli bir dünya kenti olana kadar hizmette durma olmayacak” şeklinde konuştu.

 

SOSYAL YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

 

Koronavirüsü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan sosyal yardımların Gazipaşa’da dağıtımına devam edildiğine vurgu yapan Tan, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek tarafından Gazipaşa ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere gönderilen gıda paketlerimizin dağıtımı devam ediyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e, Gazipaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a ve belediye ekiplerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.