CHP’Lİ GENÇLERDEN GAZİPAŞA BULUŞMASI

CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

GÜNCEL 23.06.2020 12:37:45 0
CHP’Lİ GENÇLERDEN GAZİPAŞA BULUŞMASI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri,  CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. CHP Gazipaşa Gençlik Kolları binasında gerçekleşen ziyarete CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkan Adayı Özkan Yılmaz, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hakan Genbeş de katıldı. CHP’li gençlerin buluşmasında gençlik kolları başkanlığı projeleri konuşuldu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Şanlı, “Gençlik kolları kütüphanemize kitap bağışı yapan, çok kıymetli yoldaşım Antalya İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Özkan Yılmaz’a ve çok değerli diğer ilçe gençlik kolları başkanlarımıza da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. CHP Alanya Gençlik Kolları İlçe Başkanı Birkan Ceylan ise, 'İl Gençlik Kolları Başkan adayımız Özkan Yılmaz,  Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Genbeş ile birlikte Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanımız Kerim Şanlı ve yönetimini ziyaret ettik. Çalışmalarımız ve önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum' dedi.