KARALOĞLU’NDAN GAZİPAŞA’YA VEDA

Valiler Kararnamesiyle Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Karaloğlu, Gazipaşalılara sosyal medya hesabından veda etti.

GÜNCEL 19.06.2020 14:09:17 0
KARALOĞLU’NDAN  GAZİPAŞA’YA VEDA

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı son Valiler Kararnamesinde Diyarbakır Valisi olarak atanan Münir Karaloğlu, Antalya’dan ayrıldı. Karaloğlu, ayrılık öncesi kendisine ait sosyal medya hesabından duygusal paylaşımlarda bulundu. 19 ilçe için ayrı ayrı paylaşım yapan Karaloğlu,  Gazipaşa ile ilgili paylaşımında, Güney Mahallesi Nohut Yeri Mevkii’nde bulunan Delik Deniz ve Beyrebucak Mahallesi’nde bulunan Yalandünya Mağarası görsellerini paylaştı. Paylaşımlarına ilçelerin özellikleriyle ilgili sözler ekleyen Vali Karaloğlu, Gazipaşa için; “Antalya’nın sessiz cenneti, bereketli bahçesi Gazipaşa: Hoşça kal, sağlıkla kal, elveda” ifadelerini kullandı.

 

“VAKİT SAAT DOLDU”

 

Koronavirüsü salgını ve zaman darlığından her ilçeyi ziyaret edip vedalaşmadığını belirten Vali Münir Karaloğlu, “19 ilçemizde sizlerle kucaklaşarak veda etmek isterdim. Zaman darlığı ve salgın nedeniyle uzaktan fakat gönülden, her bir ilçemizle bu şekilde vedalaşıyorum. Gidilecek yol varsa, gitmeyle biter. Antalya’ya bu anlayışla geldim. Bu anlayışla şehirlerin en güzeli Antalya’ya hizmet ettim. Vakit saat doldu. Diyarbakır’a gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte görev yaptığımız kıymetli meslektaşım Ersin Yazıcı’ya Antalya Valiliği’nde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

ANLAMLI İSTEK

 

Diyarbakır’daki görevine fiili olarak bugün başlayacak olan Karaloğlu, kendisine çiçek gönderecek vatandaşlara seslenerek; “Diyarbakır Valiliği görevine 19 Haziran Cuma günü fiili olarak başlıyorum. ‪Çiçek gönderecek dostlarımın, çiçek göndermemelerini; merhamet çınarımız Kızılay’a bağış yaparak, tebriklerini bu yolla iletmelerini istirham ediyorum” şeklinde konuştu.