Tarih: 19.06.2020 14:05

TRAFİĞİ RAHATLATACAK KÖPRÜ

Facebook Twitter Linked-in

BELEDİYE tarafından Bakılar Mahallesi ile Pazarcı Mahallesi arasındaki mesafeyi kısaltmak için köprü inşa ediliyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan 12 metre genişliğindeki menfez köprünün betonu dün döküldü.  Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Ali Toker ve Mehmet Ali Ahmet Kalaycı, Fen İşleri Müdürü Ülkü Genç ve Pazarcı Muhtarı Mehmet Tuncel, çalışmaları yerinde inceledi. 

 

YOL KISALACAK

 

Pazarcı Mahallesi’nde 8 kilometre yol açtıklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Tabi yol açtıktan sonra toz toprak şikayetleri başladı. Yeni yollara ihtiyaç oldu. Burada yaptığımız köprü Bakılar’ı Pazarcı’ya bağlayacak. Bakılar Mahallesi’nden Pazarcı Mahallesi’ne giden yolu 3-4 kilometre kısaltacak olan bir köprü. Polatlar Düğün Salonu’nu aynı zamanda, baypas edeceğiz. Oradaki kalabalığa girmeden, şehre ya da Pazarcı’ya gitmek isteyen vatandaşlarımız düğün salonunun önünden geçip, bu köprüyü kullanarak daha kısa sürede ulaşmış olacak. Ayrıca sahile gitmek isteyenler daha kısa sürede gidecekler” dedi.

 

“PAZARCI PRESTİJ MAHALLEMİZ”

 

Başkan Yılmaz, “Pazarcı Mahallesi’nde çok sayıda bağlantı yolları açtık. Amacımız tek cadde üzerinde yoğunlaşan trafiği yaymak. İlerleyen aylarda, daha yeni yollar da açacağız. Pazarcı Mahallesi’nde trafik sorunu olmasın istiyoruz. Çünkü Pazarcı Mahallesi, bizim prestij mahallemiz. Yüzde 80-90 oranında 18 uygulamaları bitmiş bir mahallemiz. Sıkışmadan, önceden bu altyapıyı yapalım istiyoruz. Çünkü biliyoruz, Pazarcı’ya daha çok konut yapılacak, daha çok insan burada yaşayacak. Önceden önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Bu sene 8 kilometre yol açtık, gelecek sene daha fazla açacağız. Pazarcı Mahallemizin sorunlarını en kısa sürede çözmek istiyoruz” diye konuştu.

 

“KENDİ İMKÂNLARIMIZLA YAPIYORUZ”

 

Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu gördüğünüz mikser, belediyemizin şirketine aittir. Bu yıl yeni aldık. Yine hendeğin duvarlarını kendi işçilerimizle ördük, köprüyü kendi işçilerimizle yapıyoruz. Burada yapılan bütün hizmetler, belediyemizin kendi imkânlarıyla yapılıyor. Dışarıdan hiçbir hizmet satın almadık. Bu nedenle teknik elemanından çalışanına, emeği geçen bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Onlar sayesinde Gazipaşa’mıza çok daha güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —