GAZİPAŞA’DA 45 GÜNDÜR VAKA YOK

Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, Gazipaşa’da 45 gündür koronavirüs vakasının görülmediğini açıkladı. Tedbirlere sıkı bir şekilde uyulması gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Öztürk, “Maske, sosyal mesafe ve hijyen; bu üç kurala

GÜNCEL 11.06.2020 12:58:21 0
GAZİPAŞA’DA 45 GÜNDÜR VAKA YOK

GAZİPAŞA Kaymakamı Cemil Öztürk, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 1 Haziran’da geçilen normalleşme sürecinde uyulması gereken konular hakkında vatandaşlara uyarılarda bulunan Öztürk, yeni dönemde maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Pandemi sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Kaymakam Öztürk, “Gazipaşa’da Allaha şükür 45 gündür pozitif vakamız yok. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Ancak bu gelişmeler bizi aldatmasın. Vaka sayıları sıfıra inmediği sürece risk altındayız. Bu hastalığın bir kişiden bulaştığını hiçbir zaman unutmayalım. Bilindiği üzere 1 Haziran’dan itibaren normalleşme sürecine geçtik. Bu süreçte, maske, sosyal mesafe ve hijyen çok önemli. Bu üç kurala uyalım.  Gevşemeyelim, tedbirleri uygulamaya devam edelim” dedi.

 

RESMİ KAYNAKLARDAN YAPILAN

 AÇIKLAMALARI DİKKATE ALIN

 

Gazipaşa’da koronavirüsle ilgili yaşanan gelişmelerde gerekli bilgileri verdiklerini dile getiren Öztürk, “Özellikle koronavirüs konusunda bazen dedikodular yayılıyor. Biz bu konuda kamuoyunu yaşanan gelişmelerden haberdar ediyoruz. Resmi kaynaklardan yapılmayan duyuruları dikkate almayın. İlçemizde 45 gündür koronavirüs vakası görünmüyor. Ayrıca yakın zamanda karantinaya alınan bir nokta da yok. Karantinaya alınan bir yer olsa kaymakamlığımız tarafından gerekli duyuru yapılır” ifadelerini kullandı. İlçede salgının yayılmasını önlemek için tüm tedbirlerin alındığını, yeni normalleşme sürecinde de gerekli denetimlerin yapıldığına vurgu yapan Öztürk,  “Gazipaşa’da 4 vatandaşımız bu hastalığa yakalandı. İki vatandaşımız hayatını kaybederken iki vatandaşımız da hastalığı yendi” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27