POLİSTEN PAZAR YERİNDE DENETİM

Polis ekipleri, koronavirüs ile mücadele kapsamında pazar yerinde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, esnaf ve vatandaşları maske takmaları konusunda uyardı.

GÜNCEL 6.06.2020 13:26:54 0
POLİSTEN PAZAR   YERİNDE DENETİM

GAZİPAŞA’DA polis ekipleri, koronavirüs(Kovid-19)ile mücadele kapsamında pazar yerinde denetim gerçekleştirdi.  Polis ekipleri, esnaf ve vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyardı. Alparslan Türkeş Parkı’nda cuma günleri kurulan sebze ve meyve pazarında, koronavirüs İle mücadele kapsamında gerekli önlemler alınmaya devam ediyor.  Belediye ekipleri tarafından pazarın giriş-çıkış noktalarına el dezenfektanı konuluyor. Pazara gelen vatandaşların ateşleri ölçülüyor, maskesi olmayana maske veriliyor.

 

MÜDÜR AKBIYIK SAHADA

 

Bir süredir idari izinde bulunan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık, mesaiye başlamasının ardından denetimlere de başladı. Pazar yerinde denetim yapan Müdür Akbıyık ve polis ekipleri, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşların maske kullanımı ve sosyal mesafeye uyup uymadıklarını kontrol etti. Ekipler, kurallara uymayanları uyardı.

 

POLİSTEN MASKE UYARISI

 

Pazar yerinde denetim yapan polis ekipleri, esnaf ve vatandaşların koruyucu maskeyi doğru kullanıp kullanmadıklarını da kontrol etti. Maskenin olması gerektiği gibi takılması konusunda uyarılarda polis ekipleri, maskesi olmayanlara da hemen takmaları gerektiğini bildirdi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Akbıyık ve polis memurları; tüm pazarı dolaşarak tedbirler konusunda uyarıda bulundu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27