UÇUŞLAR BAŞLADI

Gazipaşa Havalimanı iç hat uçuşları 4 Haziran’da (Dün) Pegasus Havayollarının gerçekleştirdiği uçuşla yeniden başladı. İstanbul’dan aldığı yolcularla, dün saat 18.00’de Gazipaşa’ya iniş yapan Pegasus Havayollarına ait uçak

GÜNCEL 5.06.2020 00:42:18 0
UÇUŞLAR BAŞLADI

KORONAVİRÜSÜ salgını nedeniyle geçici olarak kapatılan Gazipaşa Havalimanı, yeniden uçuşlara açıldı. Gazipaşa Havalimanı, 1 Haziran’da geçilen normalleşme süreciyle birlikte uçuşlara açılan havalimanlarının arasına eklendi. Dün saat 16.35’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından havalanan Pegasus Havayollarına ait uçak 18.00’de Gazipaşa Havalimanına iniş yaptı. 100 yolcusu bulunan uçak su takı seremonisi ile karşılandı. Aprona yanaşan yolcular sosyal mesafeli ve maskeli şekilde uçaktan indi. Yolcular, havalimanı yetkilileri tarafından karşılandı.

 

PEGASUS HAFTADA 7 GÜN UÇACAK

 

30 Haziran 2020 tarihine kadar Gazipaşa ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında haftanın yedi günü uçuş planlayan Pegasus, bir aylık dönemde Gazipaşa’ya en fazla uçuş yapacak havayolu şirketi olarak dikkat çekiyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalanan Pegasus Havayollarına ait uçaklar, saat 18.30’da Gazipaşa’da olurken, saat 19.30’da Gazipaşa’dan İstanbul’a uçacak.

 

THY HAFTADA 4 SEFER DÜZENLEYECEK

 

Türk Havayollarının (THY) 4 Haziran'da başlattığı uçuş programında Gazipaşa Havalimanı’na haftada sadece 4 sefer var. İstanbul Havalimanı-Gazipaşa, Gazipaşa-İstanbul Havalimanı arasında yapılacak seferler; salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri düzenlenecek. THY’ye ait uçaklar, saat 18.20’de Gazipaşa’ya iniş yapıp, saat 19.50’de Gazipaşa’dan kalkacak. Uçuşlar, bir aylık plana göre 5-21 Haziran tarihleri arsında gerçekleşecek.

 

ANADOLUJET ANKARA’YLA GAZİPAŞA’YI BAĞLAYACAK

 

Anadolujet Havayolları, 7-21 Haziran tarihleri arsında gerçekleştireceği uçuşlarla Ankara’yla Gazipaşa’yı birbirine bağlayacak. Ankara Esenboğa Havalimanı ile Gazipaşa Havalimanı arasında haftada iki kez karşılıklı sefer düzenlenecek. Çarşamba ve pazar günleri Esenboğa Havalimanı’ndan havalanan Anadolujet uçakları saat 11.50’de Gazipaşa’da olacak. Gazipaşa’dan Esenboğa Havalimanı’na düzenlenecek seferler ise saat 13.00’te gerçekleştirilecek.