TYANA FARK YARATACAK

Turizm ve hizmet sektöründe Gazipaşa’da faaliyet göstermeye başlayan Tyana Bistro & Beach, farklı konsepti, zengin mönüsü, güler yüzlü çalışanları ve tarihi bir mekanı andıran görüntüsüyle Gazipaşa’ya farklı bir soluk getirece

3.06.2020 12:36:08 0
TYANA FARK YARATACAK

GAZİPAŞA Selinus Sahilinde hizmet ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Tyana Bistro &  Beach, farklı konsepti ve güler yüzlü çalışanlarıyla kendi alanında Gazipaşa’ya farklı bir soluk getirecek. Turizm ve eğlence sektörüne iddialı bir giriş yapan ve Gazipaşa turizmini Tyana Bistro &  Beach sınırları içinden başlatmak isteyen işletme sahipleri Serhat Çolak ve Yasin Baştuğ; İlyas Yalçıntaş, Tan Taşçı ve Hande Yener gibi ünlü isimleri Gazipaşa halkı ile buluşturacağı günü iple çekiyor. Görüntüsüyle tarihi bir mekanı andıran Tyana Bistro &  Beach, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini müşterilerinin damak zevkine sunacak. Alışılan eğlence mekanlarının dışına çıkan Tyana Bistro &  Beach, engelli dostu özelliği ile özel bireylere de sınırsız hizmet verecek. İşletmede V.İ.P kart sistemiyle engelli vatandaşlar, Tyana Bistro &  Beach’ten indirimli yararlanabilecek. Selinus Sahilinin doğal güzelliğinde hayvan severlerin de ilgisini çekecek bir konsept geliştiren Tyana Bistro &  Beach, işletme sınırları içinde kuracağı hayvan barınağı ile hem sevimli dostlara ev sahipliği yapacak hem de müşterilerine sıra dışı bir hizmet verecek.

 

“GAZİPAŞA’DA TURİZMİ BİZLER BAŞLATACAĞIZ”

 

Gazipaşa’da açtıkları işletme hakkında bilgi veren Tyana Bistro &  Beach ortaklarından Serhat Çolak, Gazipaşa’da turizmi Tyana Bistro &  Beach’ten başlatmak istediklerini belirterek, “Kaliteli hizmeti Gazipaşa halkının ayağına getirdik. Kaymakamlığımızla, belediyemizle eşgüdümlü çalışıyoruz. Sağ olsunlar Mehmet Bey ve Durmuş Beyin yardımlarını her zaman hissediyoruz. Ellerinden gelen bütün imkanları bizler için sağlamaya çalışıyorlar. Bunun için ayriyeten teşekkür ediyoruz. Gazipaşa’da yapılması gereken çok şey var. Gazipaşa’da turizmi bizler başlatacağız” diyerek iddialı konuştu.

 

“GAZİPAŞA SES GETİREN BİR CENNET OLSUN”

 

“Muhteşem bir tabiatta, antik kentin içinde bulunuyoruz” diyen Çolak, “Tyana olarak; içinde bulunduğumuz ortamı anımsatacak, o havayı yansıtacak bir işletme hazırladık. İnşallah o büyü bozulmaz. Gazipaşa’da turizmin nasıl yapıldığını Alanya’ya gösterelim. Asla Gazipaşa’da kimseyle yarışmıyoruz. Bizlerde artık buralıyız. Nüfusumuz artık bizimle birlikte 50 bin 302 oldu. Yapacağımız turizm, herkese örnek olsun. 'Alanya bizden turizm öğrensin' başkanımızın tabiri budur. Ben Gazipaşa’nın sessiz cennet değil, ses getiren bir cennet olmasını istiyorum. Gençlerimiz Gazipaşa’da çalışsın. Alanya’ya Antalya’ya gitmesinler istiyoruz. Burada da kaliteli mekanların olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.

 

“GAZİPAŞA BİR MARKA OLMALI”

 

Gazipaşa halkına dünya mutfağını tattıracaklarını dile getiren Çolak, “Burası, hem beach, hem bistro, hem restoran, hem de bar. İnsanlarımız bu mekanlardan korkmasın. Aileleri ile gelip eğlensinler, yesinler, içsinler istiyoruz. Bu mekanı inşa ederken, Alanya’yı baz almadık. Avrupa’da gördüklerimizi, Türkiye’de belli başlı turizm merkezlerinde görmüş olduğumuz, o nüansları kullandık. Mekanımıza bakarsanız; biraz Marmaris görürsünüz, biraz Bodrum görürsünüz, biraz Fethiye görürsünüz, biraz Çeşme, Alaçatı görürsünüz. Ama toplamında Gazipaşa’yı görürsünüz. Gazipaşa bir marka olmalı” dedi. Çolak, Gazipaşa’nın çok nadir bir yer olduğunu ifade ederek, “Türkiye’de tropikal iklimin yaşandığı tek nokta burası. Bence turizminde en güzel yapıldığı nokta olabilir. Biz müşterilerimize dünya mutfağının farklı lezzetlerini sunacağız. Bu konuda çok iddialıyız” değerlendirmesinde bulundu.

 

MEKAN ENGELLİ DOSTU

 

Tyana Bistro &  Beach’in engelli dostu bir işletme olduğuna dikkat çeken Tyana Bistro &  Beach ortaklarından Serhat Çolak, “Kendilerine çıkartılan V.İ.P kartla, sağlamış olduğumuz bütün hizmetlerden indirimli faydalanabilecekler. Bunun dışında konser zamanlarında bu vatandaşlarımıza bilet ücretsizdir. Tekerlekli sandalye ile gelen bir müşterimiz, tekerlekli sandalyesiyle yoldan sahilin en uç noktasına kadar inebilir. Zaten burada kendilerine bir personelimiz sürekli hizmet verecek” dedi.

 

HAYVANSEVER İŞLETME

 

Çolak, “Aynı zamanda burası hayvansever işletme. Yakında bir zamanda burada köpek parkımız mevcut olacak. Belediyeden küçük bir ricada bulunarak kedi barınağı yapabilir miyiz diye. Çok yakın zamanda bunların inşasını yapacağız. Gazipaşa’mıza bir şeyleri kazandırma çabasındayız. İnşallah doğru yerde nüans ediyoruzdur ve turizm alanında iyi yerlere geliriz” diye konuştu.

 

ÜNLÜ İSİMLER İLÇE HALKIYLA BULUŞACAK

 

Tyana Bistro &  Beach’in ünlü isimleri Gazipaşa’ya getireceğini belirten Çolak, “İlyas Yalçıntaş’la anlaşmış bulunuyoruz. Beyefendi Gazipaşa’ya gelecek. Şu an korona dolayısıyla konser alanları açık değil ancak açıldığı zaman ünlü isimleri burada göreceğiz. Aynı şekilde Tan Taşçı ile görüşüyoruz. İlerleyen zamanlarda Hande Yener’le görüşmemiz olacak. Gazipaşa’ya elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan, Selinus Sahilinde hizmet veren Tyana Bistro &  Beach, müşterilerine V.İ.P servis hizmeti vererek, özel araçla müşterilerinin ulaşımını da sağlayacak.