FAHRİ KONSOLOSTAN GAZİPAŞA’YA ÖVGÜ

Hafta sonu Gazipaşa’ya gelen ve ilçedeki korona tedbirlerini gözlemleyen Letonya’nın Alanya, Gazipaşa ve Manavgat’tan sorumlu Fahri Konsolosu olarak ülkemizi temsil eden Nurkan Şaşmaz, “Gazipaşa’da maskesiz bir kişi bile görmedim. Ara

GÜNCEL 1.06.2020 11:21:56 0
FAHRİ KONSOLOSTAN  GAZİPAŞA’YA ÖVGÜ

ALANYA Belediyesi’nde 30 yıl Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini başarıyla üstlendikten sonra geçen yıl emekliye ayrılan ve 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Letonya’nın Alanya, Gazipaşa ve Manavgat’tan sorumlu Fahri Konsolosu olarak ülkemizi temsil eden Nurkan Şaşmaz, Gazipaşa’nın koronavirüsüne karşı aldığı tedbirlerden övgü dolu sözlerle bahsetti. Hafta sonu sorumluk bölgelerinden biri olan Gazipaşa’ya gelen Şaşmaz, Gazipaşa’nın koronavirüsüne karşı aldığı tedbirleri sosyal medyasına taşıdı. Gazipaşa’da vatandaşların Covid-19’u ciddiye alındığını dile getiren Şaşmaz, kendine ait sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye, “Helal olsun baba ocağım Gazipaşa'ya” notunu düştü.

 

HELAL OLSUN GAZİPAŞA’YA

 

Gazipaşalı vatandaşların koronavirüsüne karşı alınan tedbirlere iyi bir şekilde uyduğunu ifade eden Letonya’nın Alanya, Gazipaşa ve Manavgat’tan sorumlu Fahri Konsolosu, Nurkan Şaşmaz, Alanya’da Gazipaşa’nın aksine bir durum yaşandığını dile getirdi. Gazipaşa’daki izlenimlerini Selam Gazipaşa, helal Gazipaşa notuyla sosyal medya hesabından paylaşan Şaşmaz, “Konsolosluk bölgemde bulunan Gazipaşa'ya gittim. Araçtan hiç inmeden bütün şehri birkaç kez dolaştım.  Maskesiz bir kişi bile görmedim. Arabalarında bile maskeli geziyorlar. Üstelik herkes maskesini nizami takmıştı. Alanya'ya döndüğümdeki ciddiyetsiz durumu görünce 'Sezar'ın hakkını Sezar'a vereyim' dedim. Helal olsun baba ocağım Gazipaşa'ya” ifadelerini kullandı.