JANDARMADAN ZEHİR OPERASYONU

Gazipaşa’da jandarma tarafından bugün düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Antalya Büyükşehir Belediyesinde iş makinesi operatörü olarak çalıştığı öğrenildi.

ASAYİŞ 29.05.2020 19:28:13 0
JANDARMADAN ZEHİR OPERASYONU

GAZİPAŞA’DA, huzur ve güven ortamının devamına yönelik çalışmalar yürüten jandarma ekipleri, suç ve suç unsurlarına geçit vermiyor. Gazipaşa’da; Alanya ilçe Jandarma Komutanlığı, Gazipaşa Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, Kom Şube Müdürlüğü, Alanya Kom Takip Timi ve Alanya istihbarat Kısım Amirliği tarafından ortaklaşa yürütülen çalışma neticesinde bugün öğleden önce Gazipaşa’da operasyon yapıldı. Pazarcı Mahallesi’nde ikamet eden T.A. ve A.A.  isimli şahısların uyuşturucu madde sattığı yönünden bilgi edinen ekipler, T.A. ve A.A.’nın evinde ve arabasında arama yaptı.

 

METANFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

 

'Uslu' isimli narkotik köpeğinin de destek verdiği aramalarda; 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 6 adet tabanca fişeği, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği, 59 adet sentetik uyuşturucu hap, 4,7 gram olarak hazırlanmış satışa hazır 4 paket metanfetamin, 620 gram metanfetamin olduğu değerlendirilen madde ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. T.A. ve A.A.  isimli şahıslar, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanmaktan gözaltına alındı. Karakolda gözetim altına alınan şahıslar yarın adliyeye sevk edilecek.

 

Gözaltına alınan ve Mardin ili nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen T.A. isimli şahsın, Antalya Büyükşehir Belediyesinde iş makinesi operatörü olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı.