'ŞOVMENLER NEREDE?'

Cebeli’ye yapılan baz istasyonuna tepki gösteren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetiner, Pazarcı’da baz istasyonuna karşı çıkan belediye yetkilileri ve siyasi parti temsilcilerini şovmen olarak nitelendirdi.

GÜNDEM 29.05.2020 07:25:45 0

GAZİPAŞA’DA, Cumhuriyet Mahallesi Cebeli Tepesi’nde bulunan Türk Bayrağının alt kısmına, bir GSM operatörü tarafından baz istasyonu kuruldu. Yapılan çalışma mahalle sakinleri başta olmak üzere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetiner’in tepkisini çekti. GSM operatörüne Gazipaşa Belediyesinin ruhsat verdiğini dile getiren Çetiner, “Pazarcı’da baz istasyonuna karşı çıkıp şov yapanlar, bizim mahallemize istasyon dikilmesi için ruhsat verdi. Pazarcı’da şovmenlik yapanlar nerede? Cebeli’den baz istasyonu manzarası değil, Gazipaşa manzarası izlemek istiyoruz” diyerek yaşanan gelişme karşısında sessiz kalmadı.

 

“BU HALK ŞOV YAPANLARI UNUTMAZ”

 

Gazipaşa’da yaklaşık 8 ay önce Pazarcı Mahallesinde kurulmak istenen baz istasyonuna, belediye yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri başta olmak üzere Gazipaşa kamuoyunun karşı çıktığını hatırlatan Muhtar Çetiner, “Pazarcı Mahallesi’ne kurulmak istenen baz istasyonuna karşı, çok iyi mücadele edildi. O gün baktığım zaman ‘Gazipaşa tek bilek oldu’ yorumlarında bulunmuştum. Ancak bugün yaşananlar, o gün orada şov yapıldığının bir kanıtı. Orada şov yapan belediye yetkilileri, Gazipaşa’nın kalbine, yani Cebeli Tepesi’ne baz istasyonu kurulması için ruhsat verdi. Pazarcı’da şov yapan belediye yetkilileri ile belediyenin meclis üyelerini bu halk unutmaz. Bu halk, o şovları bir gün en iyi şekilde hatırlar” dedi.

 

“SAMİMİ DEĞİLSİNİZ”

 

Pazarcı Mahallesi’nde yapımına başlanan baz istasyonuna karşı çıkanların, Cebeli’de kurulan istasyon konusunda samimi davranmadıklarını ifade eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetiner, “Cebeli’ye dikilen istasyon konusunda, Gazipaşa kamuoyundan hiç ses çıkmıyor. 5-6 ay önce meydanlarda 'baz istasyonu istemiyoruz' diye eylem yapanlar, bugün kafasını kuma gömüyor. Bana göre; orada şov yapanların hiç biri samimi değil. Gerçekten samimi değilsiniz” şeklinde konuştu. Mahallesinde yaşayan vatandaşların haklarını sonuna kadar savunacağını dile getiren Çetiner, “Bu konuda biz de gerekli mücadelemizi vereceğiz. Mahallemin haklarını sonuna kadar savunacağım. Bizim mücadelemizde şovmenlere yer yok. Samimi şekilde destek vermek isteyen varsa, gelsinler hep birlikte Cebeli’de kurulan baz istasyonuna karşı çıkalım” ifadelerini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27