POLİSTEN FUHUŞ BASKINI

Gazipaşa’da fuhuş ihbarı üzerine baskın düzenlenen evde ikisi yabancı uyruklu olmak üzere 4 kadın ile 2 erkek gözaltına alındı. ‘Fuhuşa Teşvik Ve Aracılık Etmek’ suçundan adliyeye sevk edilen S.K. çıkarıldığı mahkemece adli

ASAYİŞ 19.05.2020 14:52:01 0
POLİSTEN FUHUŞ BASKINI

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne; 15 Mayıs tarihinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbar üzerine Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, tarafından ev 3 gün boyunca değişik zamanlarda uzaktan fiziki takibe alındı. Polis ekiplerince yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonucunda ikamette fuhuş yapıldığı yönünde bilgiler edinildi ve ikamete akşam saatlerinde erkek şahısların giriş çıkış yaptığı tespit edildi.

 

Bunun üzerine, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla polis ekiplerince eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada ikamet sahibi S. K. ile birlikte A. K. ve K. T. isimli Kırgız uyruklu 2 kadın, S.S. isimli bir kadın ve evde müşteri olarak bulunan 2 erkek şahıs yakalandı. Evde yapılan aramanın devamında fuhuş yapıldığına dair bir takım emareler de bulundu. İfadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen şüphelilerden Kırgız uyruklu A. K. ve K.T., işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi. Hakkında ‘Fuhuşa Teşvik Ve Aracılık Etmek’ suçundan işlem yapılan ‘Hasret’ takma isimli S. K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.K. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.