HİZMET DÜŞMANLARI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyeye ait çöp konteynerlerinin ateşe verildiğini, otobüs duraklarının parçalandığını, ışıklandırmaların tahrip edildiğini açıkladı.

GÜNCEL 12.05.2020 15:06:13 0
HİZMET DÜŞMANLARI

GAZİPAŞA’DA, halkın paraları ile alınan devlet mallarına hainler tarafından yine saldırı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyeye ait çöp konteynerlerinin ateşe verildiğini, otobüs duraklarının parçalandığını, ışıklandırmaların tahrip edildiğini açıkladı. Benzer olayların daha öncede yaşandığı Gazipaşa’da, önceki Belediye Başkanı Adil Çelik tarafından yapılan birçok çalışma, hizmet düşmanlarının hedefinde yer almış, bugün yaşandığı gibi o dönemde de belediyeye ait bir birçok devlet malına vicdansızlar tarafından zarar verilmişti.

 

“ZARAR BELEDİYENİN DEĞİL GAZİPAŞA’NIN”

 

Aynı olayların Gazipaşa’da yeninden yaşandığı bilgisini veren Başkan Yılmaz, “Gazipaşa Belediyesi olarak bizler, tüm vatandaşlarımıza daha yaşanılır bir Gazipaşa sunmak ve her daim yanınızda olmak için her gün büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak, yakın zamanda yaşadığımız bazı üzücü olayları kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz. Son dönemde, bazı şahıslar tarafından Gazipaşa Belediyesi’ne ait çöp konteynerlerinin ateşe verildiğini, otobüs duraklarının parçalandığını, ışıklandırmaların tahrip edildiğini üzülerek görmekteyiz. Ne yazık ki verilen bu zararlar, sadece Gazipaşa Belediyesi’ne değil, tüm Gazipaşa’ya verilen zararlardır” dedi.

 

“HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Saldırıyı yapanların yakalanması için gerekli mercilere başvurulacağına dikkat çeken Yılmaz, “Bugüne kadar Gazipaşa’mızda yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar, Gazipaşa Belediyesi’nin kıymetli çalışanlarının emekleri ve siz değerli vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarının bir eseridir. Değerli belediye çalışanlarımızın emeklerini korumak ve siz kıymetli vatandaşlarımızın vergileri ile yapılan bu çalışmalara sahip çıkmak ise hepimizin görevidir. Gazipaşa’mıza yakışmayan bu saldırılar karşısında, yılmadan hizmetlerimize devam edeceğimizi, tahrip edilenlerin yerine daha iyilerini koyacağımızı ve bu tahribata neden olanların yakalanıp gerekli işlemlerin yapılması için ilgili mercilere başvuracağımızı kamuoyuna arz ederiz” şeklinde konuştu.