TERZİ’NİN HEDEFİNDEKİ KİM?

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, sosyal medya üzerinden MHP ve Cumhur İttifakı’nı hedef alan seçilmiş bir siyasetçiye göndermede bulundu. Seçilmiş bir siyasetçinin 5-6 ay önce MHP’ye geçmek için kulis yaptığına değinen İl

SİYASET 12.05.2020 15:04:17 0
TERZİ’NİN HEDEFİNDEKİ KİM?

Uzun zamandır sabrettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İlçe Başkanı Terzi, “Uzun zaman yazmamaya çalıştım ama birilerine bazı konuları hatırlatmakta fayda var.  Seçilmiş bir arkadaş,  birazda vakti fazla galiba. Her gün Facebok’ta durmadan MHP ve Cumhur İttifakı’nı eleştiriyor.  Dürüstlükten, haktan, hukuktan bahsediyor durmadan. Seçilmiş olduğu partinin ne kadar dürüst olduğu konularında paylaşım yapıyor. Bende bu arkadaşa diyorum ki, daha beş altı ay önce MHP’ye geçmek için kulis yapıp ortamı süzmeye,  benim tepkimi ölçmeye çalışıyordun. Ne zamanki çocuğunu işe aldılar, o zamandan bu tarafa MHP ve Cumhur İttifakı hakkında aslı astarı olmayan paylaşımın çoğaldı. İnsan ilk önce kendine bakar,  sonra başkalarını eleştirir. Kendi menfaatin için sana oy verenleri bile umursamadan,  parti değiştirmeyi düşünen birinin MHP hakkında iyi veya kötü eleştiri yapması bizim için hiç bir anlam ve mana ifade etmez. Onun için kendini fazla yorma tavsiyesinde bulunuyorum” dedi.

 

BELGE İDDİASI

 

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, açıklamasının sosyal medya üzerinden ve Gazipaşa kamuoyu arasında gündem olması sebebiyle ikinci bir açıklama yaptı. Terzi açıklamasında, “Dün akşam yaptığım bir paylaşımın haber yapılması üzerine bazı şahıslar şahsımı neredeyse yalancılıkla suçlama derecesinde paylaşım yapıyorlar. Şunu herkes iyi bilsin ki, MHP İlçe Başkanı olarak hiç bir açıklamamı, bilgi-belge olmadan sokak dedikodusu yapar gibi yapmadım, yapmam da. Yapmış olduğum açıklama ile de kimseyi kırmadan yanlış yaptığı noktasında uyarı yapmak için isim bile paylaşmadım ama şahsıma yapılan mesnetsiz saldırılar üzerine şunu diyorum elimde bilgi de var, yazılı belge de var. Sayın Mehmet Yılmaz beyefendi de elimdeki belgeleri görmek ister ise, kendilerine gösterebilirim. Bu belgeleri de ister basın önünde veya istediği şahısların huzurunda kendisi ile paylaşabilirim. Şunu da herkes iyi bilsin ki MHP İlçe Başkanları asla ama asla hiç bir konuda yalan haberler ile kimsenin itibarını zedeleme gibi duruş ve davranışlarda bulunmazlar. Bir konu hakkında beyan ve açıklaması var ise, açıklanan konu mutlaka yaşanmıştır. Benim tavsiyem bu konuyu tartışmayı burada bitirip takdiri kamuoyuna bırakalım ama denirse ki herkes elindeki belgeyi ortaya koysun, ben hazırım. Kim şahsımı yalancılıkla itham etmeye kalkıyor ise hodri meydan diyorum” ifadelerini kullandı.