ONLİNE KORONA TOPLANTISI

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da yer aldığı koronavirüs istişare toplantına katıldı. Toplantı internet üzerinden çevrimiçi olarak düzenlendi.

GÜNCEL 7.05.2020 13:54:25 0
ONLİNE KORONA TOPLANTISI

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı Antalya Koronavirüs İstişare Toplantısı, online olarak gerçekleştirildi. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan da, toplantıya katılarak Gazipaşa’daki sorun ve gelişmeleri aktardı. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekillileri,  Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda ayrıca; Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Bölge Müdürleri, CK Genel Müdürü İl Sağlık Müdürü İl Tarım Müdür Vekili DSİ Bölge Müdürü Karayolları Bölge Müdürü Orman Bölge Müdürü de hazır bulundu.

 

NORMALLEŞME SÜRECİ ELE ALINDI

 

Toplantıda ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme süreci ele alındı. Antalya’da normalleşme sürecinin nasıl işleyeceği ve bundan sonraki süreçte alınacak olan önlemlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Antalya’ya olan giriş çıkış yasaklarının kaldırılmasına rağmen yasaklı olan illerden gelinmemesi için kontrollerin devam edeceği vurgulandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun yönetiminde, telekoferans yöntemiyle İl Danışma Toplantısını gerçekleştirdik. Gazipaşa’mız ve Antalya’mıza dair bütün konuları ele aldık. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.