ERKEN SEÇİM İDDİASI

Haziran ayı içerisinde ilçe kongresini yapmayı hedeflediklerini belirten İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Türkiye’de önümüzdeki dönemde erken seçim yapılabileceğini iddia etti.

GÜNCEL 7.05.2020 13:53:18 0
ERKEN SEÇİM İDDİASI

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, hükümet tarafından açıklanan normalleşme takvimi çerçevesinde mayıs ayı içinde kongre yapmanın imkansız olduğunu, sürecin bu şekilde devam etmesi halinde ise, ilçe kongresinin haziran ayı içinde yapılabileceğini dile getirdi. Kongrelerin ardından olası bir erken seçime gidilebileceğini dile getiren İlçe Başkanı Yılmaz, “Salgın riski hem ülkemizde hem de dünyamızda devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme takvimi, mayıs ayı içinde kongre yapılmasına imkan vermiyor. Süreç bu şekilde devam ederse, ilçe kongremizi haziran ayında yaparız” dedi.

 

“ERKEN SEÇİM OLABİLİR”

 

Türkiye’de önümüzdeki dönemde erken bir seçimin yaşanabileceğini iddia eden İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Kongreler tamamlandıktan erken seçim yapılabilir. İYİ Parti olarak seçime en iyi şekilde hazırlanmamız için kongremizi kısa sürede yapmamız gerekir. Nu konuda hazırlıklı olmak gerek. Ülkede ne olacağı belli olmuyor. Erken seçim ansızın gündeme gelip, yapılabilir” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27