JANDARMA İŞ BAŞINDA

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, koronavirüsü tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde denetimlerine devam ediyor. Trafik timleri yol uygulaması yaparken, diğer ekipler ise so

YEREL 2.05.2020 15:58:43 0
JANDARMA İŞ BAŞINDA

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından 31 ilde alınan 3 günlük sokağa çıkma yasağı dün başladı. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, yasağın başladığı ilk gün Küçüklü-Sugözü yolu Tefekli mevkiinde trafik uygulaması yaptı. Saat 09.00 ila 11.00 arasında sabit şekilde yapılan trafik kontrolünde, vatandaşların ehliyet, ruhsat ve diğer evrakları kontrol edildi. Öte yandan mazeretsiz şekilde sokağa çıkanlar hakkında ise cezai işlem uygulandı.

 

BAKKAL VE MARKETLER DENETLENDİ

 

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 Mayıs saat 24.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması perşembe gece saat 24.00’te başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında cuma gün (Dün) saat 09.00 ila 14.00 arasında bakkal ve marketlerin açılışına izin verildi. Sorumluluk alanında denetim yapan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, dün saat 14.00’ten sonra kırsal mahallelerde bakkal ve market denetimine çıktı. Vatandaşların ve esnafların alınan kararlara uyup uymadığını denetleyen jandarma, market ve bakkallarla ilgili olumsuz bir durumla karşılaşmadı. Ekiplerin, denetimlerine sıkı bir şekilde devam edeceği öğrenildi.