RAMAZAN’DA GIDA DENETİMİ

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerine devam ediyor.

GÜNCEL 29.04.2020 13:07:38 0
RAMAZAN’DA GIDA DENETİMİ

GAZİPAŞA Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçede gıda işletmelerine yönelik denetimlerini Ramazan ayı ile birlikte daha da sıklaştırdı.  Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında halkın beslenme alışkanlıklarında oluşabilecek değişiklikleri göz önünde bulundurarak, unlu mamuller, ekmek, tatlı ve şekerli mamuller gibi gıda ürünlerini üreten ve satan işletmelere yönelik denetimlerini arttırdı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gıda işletmelerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında aldığı tedbirleri de denetledi.

 

DENETİMLER SÜRECEK

 

İşletme sahipleri ve çalışanlarına da alınan tedbirlerle ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşın güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Bakanımızın talimatı ile gıda denetimlerimiz, Ramazan ayında da hız kesmeden devam ediyor. Denetimlerimizde; işletmelerin hijyen kurallarına, gıdaların belirtilen kriterlere uyup uymadığına ve işlemeci ve çalışanların alınan tedbirleri uygulayıp, uygulamadıklarına dikkat ediyoruz. Gıda denetimlerimiz, hız kesmeden devam edecek” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27