ÜLKÜCÜLERDEN ERZAK KOLİSİ

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için gıda yardımı yapılacak. Mavi Market’te hazırlanan gıda kolileri, en kısa sürede vatandaşlara ulaştırılacak.

GÜNDEM 29.04.2020 12:56:03 0
ÜLKÜCÜLERDEN ERZAK KOLİSİ

ÜLKÜ Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı, her Ramazan’da yaptığı gibi bu Ramazan’da da yardım dağıtmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlanan erzak kolileri Gazipaşalı ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak. Mavi Market’te hazırlanan gıda kolilerine, market sahibi Mustafa Kemal Alçiçek’in de destek verdiği öğrenildi.

 

“ALLAH'IM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN”

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez, “Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak ramazan yardım kolilerini hazırlattık. Yapılan hayırda katkısı olan gönüldaşlarımız, Mavi Marketlerin çok değerli sahibi Mustafa Kemal Alçiçek beyefendiye ile çalışanlarına ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Allah'ım cümlemizden razı olsun. Hazırladığımız yardım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracağız. Allah’ım herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin. Cümleten hayırlı Ramazanlar” şeklinde konuştu.