JANDARMA’DAN MİNİKLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan tarihinde doğduğu tespit edilen ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle hem bayramı hem de doğum gününü kutlayamayan 6 çocuğun doğum günü, jandarma jandarma tarafından kutlandı.

GÜNCEL 23.04.2020 17:52:23 0
JANDARMA’DAN MİNİKLERE   DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

GAZİPAŞA Kaymakamlığı tarafından doğum günlerinin 23 Nisan olduğu tespit edilen 6 çocuk, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı doğum günü sürprizi ile karşılaştı. Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlanıyor. Tedbir nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinde bulunan ve doğum günleri 23 Nisan tarihli olan 6 çocuk, kaymakamlık ve jandarmanın ortaklaşa yaptığı çalışma ile doğum günlerini kutladı. Kaymakamlığın yaptığı tespitin ardından harekete geçen Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan’da doğan; Macar Mahallesi’nden Arif Tunç,  Güneyköy Mahallesi’nden Hilal Küçükballı, Kahyalar Mahallesi’nden İkbal Yıldız, Ilıca Mahallesi’nden Büşra Ölürdönmez, Yeniköy Mahallesi’nden İsmet Demirak ve Şahinler Mahallesi’nden Fatma Taşlı’nın doğum gününü kutladı.

 

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR

 

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Memduh Köşker; Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Tahsin Bodur ve Uzman Çavuş Kemal Çetintaş’la birlikte Kahyalar Mahallesi’nden İkbal Yıldız’ı ziyaret etti. Diğer ekipler ise belirlenen diğer adreslere dağıldı. Hazırlanan doğum günü pastalarını miniklere veren ekipler, yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri miniklere vererek, unutamayacakları bir doğum günü sürprizi yaptı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle hem çocuk bayramını hem de doğum günlerini kutlayamayan çocuklar, karşılarında ellerinde pasta ve hediyelerle gelen jandarma ekiplerini görünce çok sevindi. Çocuklar ve aileleri jandarmaya teşekkür ederken,  ekipler de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Öte yandan jandarma ekipleri, gittikleri her adreste miniklere Türk Bayrağı hediye etmeyi ihmal etmedi.