SAĞLIKÇILARA PİDE JESTİ

Numune Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla pide ikramında bulundu.

GÜNCEL 23.04.2020 13:01:18 0
SAĞLIKÇILARA PİDE JESTİ

GAZİPAŞA’DA, Koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına restoran ve işletme sahipleri tarafından moral amacıyla ücretsiz olarak yemek gönderiliyor. İlçemizde İnönü Caddesi PTT yanında faaliyet gösteren Numune Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına pide, salata ve ayran ikramında bulundu. Dün, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni arayan Gülperi & Ahmet Yıldırım, hastanede görevli nöbetçi personel sayısını öğrenerek, 45 porsiyon pide hazırladı. Bütün porsiyonları tek tek ambalajlayan işletme sahipleri, koliye koydukları porsiyonları hastaneye getirerek sağlık görevlilerine teslim ettiler.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞ TACIMIZ”

 

“Sağlık çalışanları bizim baş tacımız” diyen Gülperi ve Ahmet Yıldırım, özellikle koronavirüsü ile mücadelede sağlık çalışanlarının en ön safta yer aldıklarını ve bu amaçla sağlık çalışanlarına moral vermek için böyle bir ikramda bulunduklarını dile getirdiler. Sağlık çalışanlarına kolay gelsin dileklerini ileten işletme sahipleri, vatandaşlara da evde kalın uyarısında bulundular. Sağlık çalışanları ise, Numune Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım’a teşekkür ettiler.