23 NİSAN EVLERDE KUTLANACAK

Belediye Başkanı Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan programı açıkladı.

GÜNDEM 22.04.2020 13:33:01 0
23 NİSAN EVLERDE KUTLANACAK

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle meydanda ve okullarda kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan programı açıkladı. Başkan Yılmaz, program kapsamında konvoy düzenleneceğini, havai fişek gösterileri ve sürpriz gösteriler olacağını kaydetti. Başkan Yılmaz, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na bugün çelenk sunulacağını söyledi. Çelen sunma töreninin sosyal mesafe tedbirleri gereği az katılımla gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Başkan Yılmaz, “Yarın sokağa çıkma yasağının başlaması dolayısıyla kutlamalara bugün başlıyoruz. Bugün saat 17.00’de Hükümet Meydanı’ndan başlayacak bir konvoy düzenleyeceğiz. Bu konvoyda kamu araçları yer alacak. 10-15 araçlık bir konvoy olacak. Zaten bütün şehri bayraklarla ve Atatürk posterleriyle donattık, donatmaya de devam edeceğiz. Ayrıca, 100. Yıla has 100 havai fişek gösterisi yapalım istedik.  23 Nisan akşamı (yarın) havai fişek gösterisi yapılacak. 23 Nisan akşamı program şu şekilde olacak: Akşam ezanı bittikten sonra önce havai fişek gösterileri başlayacak. Saat 21.00’de de tüm Türkiye çapında, hoparlörlerden İstiklal Marşı verilecek. İsteyen vatandaşlarımız balkonlardan eşlik edecek. Sadece bununla kalmıyoruz. 23 Nisanla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımlarımız sürecek, billboardlarda, afişlerde kutlama mesajlarımız bulunuyor. Tüm çocuklarımızın, tüm milletimizin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

 

VİDEODAN SESLENDİ

 

Gazipaşa Belediyesi personeli Emre Özdemir ile Turhan Çağdaş Şaşmaz tarafından hazırlanan 23 Nisan videosunda, çocuklara ve ilçe halkına seslenen Başkan Yılmaz, “Sevgili Çocuklar, Değerli Hemşerilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz bugün 100 yaşında. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün uğruna savaştığı aydınlık Türkiye’yi önümüzdeki yüzyıllara taşımak, çocuklarımıza daha mutlu bir gelecek sunmak için tüm gücümüzle sizler için çalışmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde güzel yarınlar için evlerimizde kalıyoruz. Haydi, çocuklar balkonlarınızı, pencerelerinizi süsleyin. 22 Nisan Çarşamba günü hep birlikte balkonlarımızdan bayraklarımızla 23 Nisan şarkılarını söylemeye ve 23 Nisan akşamı balkonlarınızdan 100. Yıla özel 100 havai fişek gösterisini izlemeye davet ediyorum. Ayrıca gün boyu ekiplerimiz balkonlardan izleyebileceğiniz sürpriz gösteriler sunacaktır. Mutluluk tüm çocuklarımıza egemen olsun, nice 100 yıllara. Kendini, aileni ve sevdiklerini korumak için evde kal, güvende kal Gazipaşa” ifadelerini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27