SULAMA KANALLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü ile Gazipaşa Sulama Birliği işbirliğinde tarımsal sulama sezonu öncesi ilçedeki sulama kanalları bakıma alındı. Gazipaşa’daki sulama kanallarında bakım ve onarım, çalışması yapılıyor.

GÜNCEL 22.04.2020 13:30:04 0
SULAMA KANALLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

DEVLET Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü ve Sulama Birliği tarafından 2020 sulama sezonu öncesi ilçedeki sulama kanallarında bakım onarım çalışması yapılıyor. Gazipaşalı çiftçi, 2020 sulama sezonunda sorunsuz sulama yapması için çalışan ekipler, hummalı şekilde çalışmaları yürütüyor. Kış sezonunda sulama kanallarına dolan topraklar atılırken, otlar ve bitkiler temizleniyor. Ekipler ayrıca su kaçakları yaşanması için kontroller yapıyor.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, 2020 sulama sezonu öncesi sulama kanallarında bakım ve onarım yaptıklarını bildirdi. Çiftçinin daha rahat sulama yapabilmesi için ekiplerin hız kesmeden çalıştığını söyleyen Coşkun, “Gazipaşa Sulama Birliğimiz görev sahasında 2020 sulama mevsimi öncesi bakım, onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2020 yılı sulama sezonunda üreticilerimize sorunsuz sulama suyunun temini için sulama birlik personelimiz ve Bölge Müdürlüğümüz çalışmalara devam ediyor” dedi.