GAZİPAŞA’DA FECİ ÖLÜM

Gazipaşa’da, iddiaya göre yaktığı ateşin ormana kaçması sonrası panik olan ve ateşi söndürmek isterken ateşin içine düşen bir kişi yanarak feci şekilde can verdi.

ASAYİŞ 18.04.2020 12:20:21 0
GAZİPAŞA’DA FECİ ÖLÜM

GAZİPAŞA’DA akıllara durgunluk veren bir olay Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşandı. 56 yaşındaki 2 çocuk babası Muzaffer Yılmaz isimli vatandaş, edinilen bilgiye göre bugün sabah 08.30'da Macar Mahallesi’ndeki evinden Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bahçesine gitti. Bir süre bahçesinde çalışan Yılmaz, bahçe temizliği için ateş yaktı. İddiaya göre Yılmaz’ın yaktığı ateş, ormanlık alana sıçradı. Yine iddiaya göre, yaktığı ateşin ormana kaçması sonrası panik olan ve ateşi söndürmek isterken ateşin içine düşen 56 yaşındaki Muzaffer Yılmaz, yanarak feci şekilde can verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede, belden aşağısı yanan Muzaffer Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bekletilen cenaze, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konuldu.

 

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

 

Bahçe temizliği için yakılan ateşten çıktığı iddia edilen orman yangınına Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangını söndürmek için olay yerine giden ekipler, 1 arazöz ve 1 ilk müdahale aracıyla yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında çam ağaçlarının zarar gördüğü kaydedildi.  Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.