BARIŞKAN’DAN SOSYAL MESAJ

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Barışkan Unlu Mamulleri ve Ekmek Fırını, farkındalık yaratmak için ekmek servis araçlarının dışına “Evde kal, sağlıklı kal. Birlikte başaracağız Gazipaşa” yazısını kaplatarak sosyal mesaj verdi

GÜNCEL 18.04.2020 11:02:36 0
BARIŞKAN’DAN SOSYAL MESAJ

Çin’in Wuhan kentinden ortaya çıkan ve dünyada salgın haline gelen Kovid-19’a (Koronavirüsü) karşı uygulnan tedbirler ilçemizde devam ediyor. Yetkili kurumlar ve belediye koronavirsüne karşı gerekli önlemleri alırken, ilçede faaliyet gösteren esnaflarda farkındalık çalışması yürütüyor. Gazipaşa’da İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Barışkan Unlu Mamulleri ve Ekmek Fırını, ekmek dağıtmak için kullandığı araçların dışını, “Evde kal, sağlıklı kal. Birlikte başaracağız Gazipaşa” yazısıyla kaplattı. Yapılan çalışama, duyarlı vatandaşların takdirini kazandı.

 

AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK

 

Amaçlarının insanlar üzerinde farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren Hüseyin Barışkan, virüs belasından tedbirlere uyarak kurtulabileceğimizin altını çizdi. Araçlarına yazdıkları yazının insanlar tarafından dikkat çektiğini söyleyen Barışkan, “Virüsü yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle, iş yerimizde hijyen ve sağlık kuralları konusunda çok hassas davranıyoruz. Bizim bu konuda hata yapma lüksümüz yok. İnsanlara hijyenik ve sağlıklı gıdaları ulaştırmak bizim ilk görevimiz. Bununla birlikte, ekmek dağıtımı yaptığımız araçlara, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın dikkatini çekmek için “Evde kal, sağlıklı kal. Birlikte başaracağız Gazipaşa” yazı yazdık. Amacımız insanlar üzerinde farkındalık yaratmak” dedi. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Barışkan, Gazipaşa halkına 'Evde kalın' mesajı verdi.