Tarih: 17.04.2020 12:26

İŞTE NÖBETÇİ İSTASYONLAR

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda Gazipaşa’da 17 Nisan Cuma saat 00.00’dan, 19 Nisan Pazar saat 00.00’a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Gazipaşa Kaymakamlığı, sokağa çıkma yasağının uygulanacağı 18 Nisan Cumartesi ve 19 Nisan Pazar günleri nöbetçi olan akaryakıt istasyonlarını açıkladı. İlçemizde, cumartesi günü 2, pazar günü 2 olmak üzere 4 akaryakıt istasyonu ilçe halkına hizmet verecek. Açıklamaya göre, Beyobası Mahallesi D400 Karayolu üzerinde bulunan Opet Güven Petrol ve Beyobası Mahallesi D400 Karayolu üzerinde bulunan Lokoil, 18 Nisan Cumartesi günü, Gazi Mahallesi D400 Karayolu üzerinde bulunan Opet Beda Petrol ile Ekmel Mahallesi D400 Karayolu üzerinde bulunan Total Akar Yakıt İstasyonu 19 Nisan’da saat 07.00 ila 21.00 arasında ilçe halkına hizmet verecek.

 

Yasağın uygulandığı gün ve saatlerde, kamu kuruluşlarına ait araçlar (Emniyet-jandarma ve sağlık) ise anlaşmalı olduğu akaryakıt istasyonlarından kolluk kuvvetleri eşliğinde akaryakıt ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

 

NÖBETÇİ LASTİKÇİLER HİZMET VERECEK

 

Yapılan açıklamada nöbetçi lastikçiler de açıklandı. Buna göre; Kahyalar Mahallesi’nde hizmet veren Necati Bozkurt ve Beyrebucak Mahallesi’nde hizmet veren Ecir Çelik, nöbetçi lastikçi olarak belirlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —