YERLİ ESNAF ÇAĞRISI

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, Gazipaşa halkına seslenerek, “Yaklaşan Ramazan ayı alışverişlerinizi, Covid-19 tedbirleri nedeniyle zor günler geçiren yerli esnaftan yapın” dedi.

16.04.2020 13:36:57 0
YERLİ ESNAF ÇAĞRISI

GAZİPAŞA’DA, ramazan ayına sayılı günler kala alışveriş hareketliliği yavaştan başladı. Vatandaşların Ramazan alışverişine başladığı şu günlerde, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa halkına ramazan alışverişini yerli esnaftan yapın çağırısında bulundu. İlçe sakinlerini yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet eden Sönmez, koronavirüsü nedeniyle esnafın zor günler yaşadığını dile getirdi. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimize dikkat çeken Sönmez, “Sayıları hızla artan AVM'lere karşı rekabet şansı hayli azalan esnaflarımız, şimdi de koronavirüsü ile mücadele ediyor. Ramazan alışverişlerimizi yerli esnaftan yapıp, esnafımızı bir nebze olsun rahatlatalım” dedi.

 

ESNAFLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

 

“Esnafımıza sahip çıkalım” sözünü yineleyen Oda Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Ramazan ayı, bayramlar ve özel günler, yerli esnafımız açısından büyük bir öneme sahip. Bu tür özel gün ve zamanlar esnafımız tarafından iple çekilir. Böyle zamanlarda esnafımızın nefes alması için alış verişimizi yerli esnaftan yapmaya özen gösterelim. Gazipaşa halkını, Ramazan ayı alışverişini yerli esnaftan yapmaya davet ediyorum. Hep birlikte esnaflarımıza sahip çıkalım. Bu konuda hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inancım tam” diye konuştu.

 

KURALLARA UYUN ÇAĞRISI

 

Esnafları ve vatandaşları korona tedbirlerine uymaya davet eden Sönmez, “Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı tarafından 17 Nisan Cuma saat 00.00’dan, 19 Nisan Pazar saat 00.00’a kadar ilçemizde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Alışverişlerimizi yaparken salgına davetiye çıkarmayalım. Alışverişi en uygun zamanda yapalım. Bununla birlikte, alışveriş yaparken alınan korona tedbirlerine uyalım. Hem kendimizi hem de iş yerlerinde çalışan personelleri zor durumda bırakmayalım. Kurallara uyarak bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatalım” şeklinde konuştu.