JANDARMADAN SIKI DENETİM

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Antalya’nın doğu giriş kapısı olarak görülen Gazipaşa’da denetimlerine sıkı bir şekilde devam ediyor.

YEREL 13.04.2020 14:06:05 0
JANDARMADAN SIKI DENETİM

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu'nun talimatlarıyla koronavirüsle mücadele kapsamında Antalya giriş çıkışlarında denetimler sıklaştırılmıştı. Alınan tedbirler kapsamında denetimlerine sıkı bir şekilde devam eden Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Güney Jandarma Karakolu ekipleri, mesaisini 7/24 sürdürüyor. Jandarma ekipleri, seyahat izni olan otobüsler, kamyonlar, çiftçilik, hayvancılık ve ticaretle uğraşan ve ikametgâhı Antalya’da olan şahısların dışında yabancı plakalı araçların Antalya’ya girişine izin vermiyor. Denetimlerde, tüm otobüs ve diğer araçlar durdurularak sürücüler ve araç içindeki yolcuların ateşleri ölçülüyor. Maskesiz sürücülere, jandarma tarafından maske dağıtılıyor.

 

YASAKLA BİRLİKTE DENETİMLER SIKLAŞTI

 

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından sorumluluk alanında denetimlerini de arttıran ekipler, sokağa çıkma yasağına uymayanlara işlem yapıyor. Denetimlerin devam edeceğine vurgu yapan ekipler, vatandaşlara kurallara uyulması konusunda çağrıda bulundu.