BELEDİYE SEFERBER OLDU

Gazipaşa’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında iki gün sokağa çıkma yasağı uygulandı.

GÜNCEL 13.04.2020 13:59:10 0
BELEDİYE SEFERBER OLDU

GAZİPAŞA Belediyesi, tüm birimleriyle 48 saat boyunca vatandaşa hizmet verdi. Gazipaşa Belediyesi Veteriner İşleri Birimi görevlileri, bu süre zarfından sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Veteriner İşleri Birimi görevlileri, ilçenin farklı noktalarına sokak hayvanları için mama ve su bıraktı. Yasak boyunca bırakılan mama ve su kapları kontrol edilerek, gerekli görülen hallerde takviye yapıldı.

 

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİ

 

Koronavirüs salgınının başladığı günden buyana ilçenin farklı noktalarında dezenfekte çalışmaları yapan Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, dezenfekte çalışmalarına devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokakları dezenfektanlı suyla yıkamayı sürdürdü. Ekipler, ilçenin farklı noktalarında cadde ve sokakları dezenfekte etti. Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağı kararı nedeniyle vatandaşların ihtiyaçları için seferber oldu. Zabıta ekipleri, dışarı çıkamayan vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşıladı.

 

“HALKIN YANINDAYIZ”

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “Sokağa çıkma yasağı nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarımıza Veteriner İşleri Birimi görevlilerimiz tarafından, yem ve su dağıtımları devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte işlemlerine devam ederken, zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımıza ekmeklerini ulaştırdı. Gazipaşa Belediyesi olarak tüm birimlerimizle her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.