AKÇOCUK’TAN MASKE DESTEĞİ

Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Güreş Ağası Mali Müşavir hayırsever Mustafa Akçocuk, Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu’na 5 bin adet koruyucu maske desteğinde bulundu.

YEREL 13.04.2020 13:58:06 0
AKÇOCUK’TAN MASKE DESTEĞİ

GEÇTİĞİMİZ genel seçimlerde AK Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Gazipaşalı hayırsever Mustafa Akçocuk, koronavirüsüne karşı yürütülen kampanyalara destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz bize yeteriz Türkiye’m” yardım kampanyasına 3 aylık gelirini bağışlayarak destek veren Lamos Arena Karakucak Güreş Ağası Mustafa Akçocuk, Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu’nu unutmadı. Kendi imkanlarıyla aldığı 5 bin maskeyi Vefa Sosyal Destek Grubu’na bağışlayarak örnek bir davranışa imza atan Akçocuk, Türk milletinin birlik ve beraberlikle virüs belasının üstesinden geleceğini dile getirdi.

 

“VİRÜS BELASININ DA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

 

5 bin maskeyi Vefa Grubu’nun sorumlusu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Rıza Büyükakça’ya teslim eden Akçocuk, vatandaşlara 'evde kalın' çağrısında bulundu. Türkiye’nin zor günleri atlatacağını dile getiren Akçocuk, “Birlik ve beraberliğimiz her musibetin üzerinden geldiği gibi, virüs belasının da üstesinden gelecektir. Sayın kaymakamımız, sosyal hizmetler müdürümüz, AK Parti teşkilâtlarımız ile özellikle tüm imkanları ile devletinin yanında olan hayırsever dostlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. #EVDEKALTÜRKİYE #YARINLARIMIZGUZELOLACAK” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27