KORONADAN İLK ÖLÜM

Gazipaşa’da, koronavirüsüne (Covid-19) bağlı ilk ölüm gerçekleşti. 76 yaşında hayatını kaybeden ve erkek olduğu öğrenilen vatandaşın yaşadığı ev karantina altına alındı.

GÜNDEM 9.04.2020 11:36:53 0
KORONADAN İLK ÖLÜM

GAZİPAŞA’DA korkulan oldu. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 10 Mart’ta ülkemizde de ilk vakasına rastlanan koronavirüsü, Gazipaşa’dan bir kişiyi hayattan söküp aldı. Edinilen bilgiye göre ilçemiz nüfusuna kayıtlı 76 yaşındaki vatandaşın geçtiğimiz günlerde yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde gözetim altına alınan vatandaş, iki gün burada tedavi gördü. Ardından Alanya’ya gönderilen yaşlı adamın, Alanya’da tedavisinin sürdüğü üçüncü gününde koronavirüsüne bağlı olarak dün hayatını kaybettiği açıklandı.

 

GAZİPAŞA’DA 2 VAKADAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Yaşanan olayın ardından ekiplerin yaşlı adamın yaşadığı apartmanı karantinaya aldığı kaydedildi. 76 yaşında koronavirüsüne yenilen vatandaşın bugün toprağa verileceği ve cenazesine sadece ailesinin katılmasına izin verileceği öğrenildi. Öte yandan, Gazipaşa’da bir vaka daha olduğu kaydedildi. Resmi makamlardan alınan bilgiye göre, Gazipaşa’da iki vakanın tespit edildiği, birinin hayatını kaybettiği, diğer vatandaşın ise gözetim altında tutulduğu kaydedildi. EVDE KAL GAZİPAŞA